stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 1790

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Deze foto is genomen omstreeks 20-10-1955 bij het 25 jarig huwelijk van Christoffel Wagenaar en zijn vrouw Catharina Wagenaar Goetjes ( 3 en 4 ). Zij staan in het midden van de foto vooraan. Naast Christoffel staat waarschijnlijk de stiefmoeder Catharina Spuijt ( ?? ) met daarnaast Wietze Sietze Wagenaar ( 2 ) zoon van Chritoffel Wagenaar. Op de achterste rij staat Jaap Wagenaar ( 1 ) met daarnaast waarschijnlijk zijn vrouw Francisca Kloen ( ? ) Achter Christoffel Wagenaar staat waarschijnlijk Jan Nuisker getrouwd met Fettje Wagenaar.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Op verzoek van een goede vrind in Australie ben ik bezig met de stamboom van Wagenaar en ben nu opzoek naar de personen die op de foto staan. Mijn vriend is in 1951 met zijn ouders geemigreerd naar Australie en is de Nederlandse taal niet meer machtig.
Is er iemand die mij kan helpen met meer namen van de andere personen op deze foto en eventueel waar deze genomen is??

Steekwoord(en)

Wagenaar personen groepsfoto 

Vraagsteller

N.M.Verweij





Suggesties

Een lid van het Stamboom Forum heeft de volgende suggestie gedaan bij dit zoekplaatje:


Naast Christoffel Wagenaar zit inderdaad mijn grootmoeder Catharina Spruijt, daarnaast Wietze Sietze Wagenaar, daarnaast zijn echtgenote Hendrika Grada van den Berg (roepnaam Rinie. Zij is geboren op 6-9-1933 te Zutphen en overleden op 22-7-2021 te Zutphen). Achter Christoffel Wagenaar staat inderdaad Jan Nuisker, met rechts naast hem zijn vrouw Fettje Wagenaar. Achter Jan Nuisker gaat bijna geheel het gezicht van mijn vader schuil: Marinus Johannes Schmitz, met rechts van hem mijn moeder Cornelia Wagenaar. Links boven Jan Nuisker mijn tante Catharina Christina Wagenaar met links van haar (ook bijna niet zichtbaar) haar man Waltherius Franciscus Huijbreghs. Achter mijn moeder staat inderdaad Jacob Wagenaar, met rechts daarnaast zijn vrouw Francisca Johanna Kloen. De kinderen op de voorste rij zijn mij bekend op één na, maar omdat zij nog in leven zijn mag ik hier de gegevens niet vermelden.

Wietze Schmitz

Heeft u ook een suggestie?