stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 2179

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

De zilveren bruiloft van Petrus Jansen en Rientje Braaksma in Heerlen. De hele eerst rij is mij bekend, : Theo en Gertie Braaksma, Wytske en Maatje Dijkstra, Petrus Jansen, zijn zoontje Peter, zijn vrouw Rientje Braaksma, Taeke Braaksma, Gertruda Derrez met zoontje Leon Braaksma, Knierke Dijkstra, Amalia Hagedorn (mijn moeder) en uiterst rechts de dame met jongetje onbekend.
2e rij van links naar rechts: de eerste vijf personen onbekend. Amalia Jansen, mevr. Fischenich, Jacob Hagedorn, Regina Hagedorn, Anske Braaksma, daarnaast een broer van Petrus Jansen, twee personen daarnaast onbekend. Het jaar ca 1948.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Heel graag de onbekende persoonsnamen. Wytske of Wietske Dijkstra is een halfzus van Maatje Dijkstra. Haar echtgenoot was Feike Pietersma in 1937 overleden. Misschien is het een van haar kinderen, zoals Ruurd of Klaas Pietersma? Het zou kunnen dat de jonge man uiterst rechts Foeke of Fokke heette, ik heb hem wel ontmoet in de jaren 50 in Heerlerheide, waar Taeke en Maatje woonden aan de Pappersjans 12. Ook denk ik me te herinneren, dat de jonge vrouw, vijfde van links in de achterste rij de naam Roos of Roosje had.

Steekwoord(en)

Zilveren bruiloft jubileum Jansen-Braaksma Heerlen 

Vraagsteller

Oscar L?hmer

Suggesties

Er zijn nog geen suggesties gedaan.


Heeft u een suggestie?