stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 3469

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Opgelost! Op deze foto ziet u mijn opa: Hugo Jacobus Antonius Merks (1901-1960) en mijn oma Hinke van der Meulen (1899-1988) met hun 2 oudste kinderen Jo en Riet Merks

Vraag over deze afbeelding gesteld

Mijn opa en oma woonden in het centrum van Den Haag. Deze foto is dus zeer waarschijnlijk in Den Haag gemaakt zo rond 1923. Het hekwerk van het bruggetje waar zij op staan is bijzonder fraai. Wat ik nu zo heel graag zou willen weten is waar deze foto is gemaakt in Den Haag. Ik hoop dat iemand mij dit kan vertellen.

Steekwoord(en)

Den Haag 's Gravenhage brug 1923 familie Merks. 

Vraagsteller

Yvonne Boersma-Gordijn

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


http://www.haagsebeeldbank.nl/beeldbank/indeling/detail/form/advanced/sortering/year_ASC/start/48?q_searchfield=brug&f_collectienaam_facet%5B0%5D=Foto%27s&f_year_facet%5B0%5D=%5B1930+TO+1939%5D Haagse bos brug over vijver.

A.Peters

http://denhaag.digitalestamboom.nl/(S(oah5bs1hqqwolhlykjhtqewu))/scan.aspx?book=R&id=678743 Bevolkingskaart: met de diverse adressen waar het gezin gewoond heeft. Met een hond en twee jonge kinderen en weinig vrije tijd zal het een wandeling/tramrit op zondag zijn geweest.

A.Peters

Deze brug in zijn geheel: http://www.haagsebeeldbank.nl/beeldbank/indeling/detail/form/advanced/sortering/year_ASC/start/1?q_searchfield=Haagse+Bos%2C+brug+over+vijver+

A.Peters

Heeft u ook een suggestie?