stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 3936

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Op de achterkant van deze foto staan de namen: Tante Nie Manintveld, Oom Bart Schoofs en het meisje heet Catoo. Waarschijnlijk gemaakt rond 1914/1915.Gevonden op een zolder van een oud huis aan het Dorpsplein in Oostvoorne; samen met nog 100 portretfoto's maar daar staan geen namen op.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Wie waren deze mensen? en is er nog familie om eventueel de foto aan te geven.

Steekwoord(en)

Familie Schoofs 

Vraagsteller

Anja Bos

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 2 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


De mensen op de foto moeten dan Bartholomeus Franciscus Bonofacius Schoofs, Niesje Man in 't Veld en hun dochter Catharina Elisabeth Schoofs zijn. Toen zij woonden in Rotterdam hebben ze een dochter en een zoon (resp. 5 maanden en 5 jaar oud) moeten begraven. Hun in 1908 geboren dochter is later kloosterzuster geworden en in 1942 in Venray overleden. Beiden hebben hun 3 kinderen overleefd en zijn overleden in Susteren, Limburg. Bart had 3 zussen en 2 broers, allen geboren in Boxmeer. Ik heb niet onderzocht waar zij allemaal zijn terecht gekomen. Of en hoeveel broers en zussen Niesje had ook niet.

Ellen

Dank voor je antwoord en voor het zoeken! Ik was ook al zo ver gekomen. Kan nu idd verder gaan zoeken op de familie van Bart Schoofs.Weet alleen nog steeds niet de link maken met Oostvoorne en Boxmeer. Anja

Anja Bos

Heeft u ook een suggestie?