stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 3980

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

De foto is in 1925 in (waarschijnlijk) Hillegom gemaakt. Hij komt uit de nalatenschap van mijn overleden ouders; vóór hun overlijden heb ik de foto nooit gezien. Er is geen enkele toelichting vermeld. Ik meen als derde van rechts, naast het bordje met het jaartal mijn moeder te herkennen: Hendrika Wilhelmina Deen, geboren 06-11-1910 te Hillegom. Zij was de dochter van Hendrik Jan Deen (geboren 26-09-1886 te Hillegom en daar overleden in 1947) en Leentje Spaargaren (geboren 12-06-1887 te Lisse en overleden 30-11-1910).

Vraag over deze afbeelding gesteld

Wie weet wie deze vrouwen/meisjes zijn en waar de foto gemaakt is

Steekwoord(en)

familie Deen Hillegom Hendrika Wilhelmina Deen Spaargaren 

Vraagsteller

Henk Vledder 9754





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 2 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Is het gebouw er achter geen kerk? Heeft u  navraag gedaan bij de genealogische vereniging van Hillegom. de familie Spaargaren heb ik in mijn bestand en familie Deen een gedeelte.Het is wel geen antwoord op uw vraag.

D.H.Floorijp

Hallo D.H. Floorijp

Bedankt voor je reactie. Ik vermoed inderdaad dat er op de achtergrond een kerk zichtbaar is. Mogelijk is het de Ned. Hervormde Maartenskerk aan het Kerkplein in Hillegom. Mijn moeder woonde in 1925 vlak bij deze kerk. Ik zal contact opnemen met de Stichting Oud Hillegom. Begrijp ik het goed dat u in de families Deen en Spaargaren geïnteresseerd bent? Ik heb een uitgebreid onderzoek naar de familie Deen gedaan.

Met vriendelijke groet, Henk Vledder

Henk Vledder 9754

Heeft u ook een suggestie?