stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4037

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Een paar personen op de foto zijn mij bekend, maar de rest niet en ik vraag me af bij welke gebeurtenis deze foto genomen is.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Wie zijn deze mensen en bij welke gelegenheid is deze foto genomen?

Steekwoord(en)

familie Fransen in Schiedam? 

Vraagsteller

Ludy Meijer

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 2 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Dit zal een groepsfoto ter gelegenheid van een huwelijksjubileum zijn. Op de eerste rij met twaalf volwassenen zit het bruidspaar precies in het midden. Beiden houden bloemen vast en hebben (mogelijk) een kleine corsage. De anderen van deze rij en de tweede rij zullen directe familie zijn; broers, zussen, schoonzussen, zwagers, (eventueel) neven en nichten. Op de derde (en vierde) rij staan mogelijk kinderen en bijvoorbeeld neven en nichten (oom-/tante-zeggers). De jongere jeugd zit vooraan op de grond; kleinkinderen en/of achterneven en achternichten?
Als bij u enkele personen bekend zijn, is te schatten wanneer dit jubileum was en om welk bruidspaar het gaat.

W. van der Kooij

Beste heer van der Kooij, dank voor uw suggestie, u zou gelijk kunnen hebben. Ik hoopte dat iemand uit het forum zijn eigen familie zou herkennen. Op de 2e rij van links staan mijn opa en oma en de rest is inderdaad allemaal familie. Scheffers of Fransen. In Schiedam was er vroeger een bakkerij van Scheffers op de Dam en ook op de Lijnbaan in Rotterdam.

Ludy Meijer

Heeft u ook een suggestie?