stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4075

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Foto is (zeer) waarschijnlijk gemaakt in Boxtel in 1932, ter gelegenheid van het zilveren huwelijk van Albertus van Hal en Jans de Laat. Zij woonden in Boxtel.
Op de foto in elk geval enkele zussen en zwagers van de bruid, waarvan ik zeker weet wie het zijn, en enkele nichtjes van 'de laat-zijde'
De volgende personen staan er zeker op:
18. Adrianus Mommersteeg
28. Adriana van Sluisveld-de Laat
33. Hendrina Mommersteeg-de Laat
34. Johanna Maria Schellekens - de Laat (Beek, Gemonde)
35. Hendrikus Schellekens (Beek, Gemonde)
47. Maria Schellekens (d.v. 34 en 35)
55. Bertha Schellekens (d.v. 34 en 35)
nrs 45 en 46 zijn waarschijnlijk Alb. van Hal en Jans de Laat.

Vraag over deze afbeelding gesteld

De vraag is natuurlijk: wie (her)kent meer mensen op deze foto....
Of de locatie.

Steekwoord(en)

familie Van Hal De Laat Boxtel  

Vraagsteller

Mark van der Velden.

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 4 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


beste Mark

de oma van Franka Geurts (mijn voormalige vrouw) is Huberdina de Laat geboren 1903 te Oss. Kan het zijn dat zij op de foto staat? de foto op de website kan ik niet goed uitvergroten om dat te ontdekken. Als je denkt dat zij erop kan staan dan graag deze foto beschikbaar stellen zodat ik die verder kan uitvergroten. Huberdina haar ouders waren Antonius en Agnes Boeijen (fam van Frank)

 

groet

 

Henri

Henri Volkers

Dag Henri,

nee, dat is geen familie. Van deze familie De Laat is niemand in Oss terecht gekomen. Jammer. Maar dank je voor het meedenken.

 

mvrgr.

Mark van der Velden.

Als ik goed kijk naar het bruidspaar van Hal-de Laat, dan liijkt mij gezien hun leeftijd op de foto en de grootte van het gezelschap dat het niet om hun zilveren (25) maar eerder om hun 40 of 50 jarig huwelijkfeest kan gaan. Dat zouden ze getrouwd kunnen zijn in de periode tussen 1882-1892 en hun geboorte periode tussen 1855-1865. Misschien helpt deze berekening u verder, gr. Han van der Lelie

Han van der Lelie

Hier zal je ook niet veel aan hebben, ik ken de mensen niet. Alleen heette de moeder van mijn grootvader Simon Maasdam welke in 1900 geboren werd ook de Laat en wel Anna de Laat toen woonachtig in Klaaswaal. Ik heb wel een fotootje van haar. Zij werd geboren in Zuid Beijerland op 9 oktober 1860 en oh hier ga ik de mist in want ik keek even in ons stamboomboek, zij overleed te Klaaswaal in 1930 en jullie foto is van 1932 maar het kan natuurlijk nog wel familie zijn?

Simon G Maasdam

Heeft u ook een suggestie?