stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4093

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Deze vrouw is mijn grootmoeder. Ik heb haar helaas nooit gekend want zij overleed tijdens het bombardement van 1943 op Rotterdam. Mijn vader was toen 6 jaar. Dit is de enige foto van zijn moeder. Verder heeft hij helemaal niets van haar. Ook geen verhalen en/of foto's van haar familie.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Haar naam is Koosje Alida van Schajik (geboren Jacobs) . Geb. 23 mei 1914 te Rotterdam en overl. 2 april 1943 te Rotterdam. Haar vader was Gerrit Jacobs en haar moeder was Alida Jacobs (geboren de Man) Heeft iemand nog foto's van Koosje of haar familie?

Steekwoord(en)

Koosje 

Vraagsteller

Angelique van Schajik





Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Vermoedelijk was het een voltreffer, dan werd er niets gevonden. Mijn grootvader had ook een voltreffer, het hele huis was vernietigd, in Rotterdam, het was onbewoonbaar! Gelukkig was het zijn zakenadres.

Ik heb ook Willem van Schajik overleden 6 maanden oud in dezelfde gebeurtenis in het bombardement, als wel zijn moeder Koosje Alida Jacobs.

Met vriendelijke groet, Lidy

Lidy de Gier

Probeer eens een oproepje in de "oud Rotterdammer". Is via internet te lezen. 

Marion Dansen-van Ulden

Ik heb dezelfde achternaam en ik heb nog oude familie foto’s bij mijn ouders liggen! Zegt de naam Dirk van schajik u iets? 

Sam van schajik

Heeft u ook een suggestie?