stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4461

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Deze afbeelding is gemaakt voor 1934-35 en waarschijnlijk in de buurtschap Warm bij Etten of in Ulft ( Oer). ( Gelderland) Helemaal links op de foto aan de zijkant staat Guus Nijland, geboren in 1918. Hij is nog in korte broek zodat de foto gemaakt zal zijn voor of rond1934. Naast hem staat zijn zus en mijn moeder Rika Nijland geboren in december 1914. Deze broer en zus waren kinderen van Willem Nijland en werden geboren in Ulft(Oer). Na het overlijden van zijn 1e vrouw, hun moeder woonden ze bij hun oom en tante Johannes Wolsink en Anna Loman in de buurtschap Warm bij Etten.
Buiten hen staan er vooral heel veel oudere mensen op. Op de eerste rij wellicht in het midden een echtpaar wat een jubileum viert. Bij de vrouw links vooraan staat een kruisje. Oom en tante Wolsink waren rond 1934 55 en 58 jaar oud. Ze overleden respect. in 1939 en 1940. Achteraan in het midden staat een man met een zwart ooglapje.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Ik wil graag weten wie er op deze foto staan, is de dame links vooraan op de stoel soms Anna Loman, tante van Rika Nijland. Of is ze soms Elisabeth van Hal, in 1934 44 jaar oud en de 2e vrouw van Willem Nijland? ? Is de foto soms gemaakt aan de Warmseweg in Etten waar de familie Wolsink woonde, maar ook een broer van Willem Nijland woonde er, Gradus Nijland met zijn familie? Gradus trouwde in 1905 met Grada Engelberts op dezelfde dag als zijn zus Hermina . Ook zij woonde in de buurtschap Warm en trouwde met Johannes Bouwman. Wie herkent de locatie van de foto? Alle informatie is welkom .

Steekwoord(en)

Etten Ulft familie Nijland familie Wolsink familie Bouwman Warmseweg Etten Ulft (Oer) 

Vraagsteller

Ria Ansems-Lamers

Suggesties

Er zijn nog geen suggesties gedaan.


Heeft u een suggestie?