stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4505

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Dit is mijn oma Cornelia Maria Albers in + - 1964 woonde in de boeren haven straat getrouwd met MJ Cornelisse

Vraag over deze afbeelding gesteld

Waarom foto af is geknipt. Ik weet ze had 13 kinderen waar was mijn opa en waar waren mijn vader en zijn 2 zusters en ze heeft een bloem op was er een feest en waar was dat toch wat ik denk Amsterdam ??

Steekwoord(en)

Me oma naam Alberts getrouwd 

Vraagsteller

Ria.C Cornelisse

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 4 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Waarom de foto is geknipt en naar het lijkt vervolgens is opgeplakt is moeilijk te bepalen als we niet weten hoe de oorspronkelijke foto eruit heeft gezien. Daarmee is ook de vraag mbt tot uw opa, uw vader en zijn twee zussen beantwoord. Uw opa en uw oma hebben vanaf 1938 tot aan het overlijden van uw oma in 1966 in Amsterdam gewoond. Of de foto daar is gemaakt is natuurlijk niet bepalen. Voor een eventuele feestelijke aangelegenheid, maar dat is speculatie, zou het om het huwelijk in 1948 van de zus van uw vader Theodora Cornelia kunnen gaan.
https://archief.amsterdam/indexen/persons?ss=%7B%22q%22:%22Cornelia%20Maria%20Albers%20%22%7D 


https://archief.amsterdam/indexen/persons?ss=%7B%22q%22:%22Marinus%20Cornelis%20Cornelisse%22%7D 
 

Chris Triep

Chris hallo .ik wil je bedanken voor de linken  en wat je heb geschreven  ne zo zag ik het al aan me oma haar gezicht ik weet en de bruiloft van haar dochter dat betwijfel ik ook ik weet niet hoe oud deze foto is ik had op geruimt van me Paps die in 2000 overleden is en een zus van mij in 2003 maar ik vond ja in een inpak papiertje dus altijd alles uit pluizen wat er in zit ik weet ze had 13 kinderen  43ver van leefde nog de andere overleden op 3c a 4 ca 1 jaar ook tweeslings ik weet niet van welk jaar tal deze foto is maar dat zou ook nog week een kunnen maar ik wil je heel veel bedanken ben zelf goed ziek  klk dat daar benik hoop dat ik ook nog wat foto's vind is wat Chris zit er weer veel in om verder te gaan echt heel veel dank  en ik vermoet  amsterdam ik weet iets met boeren nog wat kwam er gisteren niet op maar ik ga je kijken openen. Voor mij een verassing wat ik tegen kom laat je weten of  ze het is  heel veel dank voor de hulp groetjes  Ria 

Ria.C Cornelisse

Vraag me toch af  is dit een oorspronkelijke foto en wie weet isxer geknipt aan de foto ? 

Ria.C Cornelisse

In mijn ogen is de foto hooguit bijgeknipt. Links en rechts zie je nl. nog wit van de randjes die waarschijnlijk om de foto heen liepen. Naar mijn mening zou je die niet zien op een foto waarvan een stuk waar één of meer anderen stonden, was afgeknipt.
Nicolette

 

Nicolette Jentink

Heeft u ook een suggestie?