stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4649

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Mijn opa en oma Schmitz met hun kinderen. Links vooraan zit mijn moeder Johanna, het meisje opschoot is mijn tante Corrie en het meisje op de tweede rij is mijn tante Mien.Helaas is het contact tussen de broers en de oudste dochter en mijn moeder verloren gegaan. Foto is uit de twintiger jaren.gemaakt door Kuyer & zonen.

Vraag over deze afbeelding gesteld

Ik zou graag weten hoe het hun vergaan is en of ik misschien nog neven en nichten heb,.Ik ken alleen de broers van naam : Bertus, Karel Kees en Piet. Wie wie is op de foto weet ik niet.

Steekwoord(en)

familie Schmitz Amsterdam 

Vraagsteller

Mirjam Koster-Holtkamp

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 3 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Dus de nazaten gezocht van van Petrus Franciscus Schmitz geboren 28-08-1882 te Amsterdam en Johanna Elizabeth Wassenaar geboren 29-01-1882 te Sloten. De naam Petrus Franciscus herhaalt zich. Zoon Petrus Franciscus huwt Elisabeth Joritzaar, zij gaan in Zandvoort wonen, krijgen twee dochters. Elisabeth Joritzaar overlijdt in 2013 er is een overlijdensbericht op online familieberichten met twee achternamen. Misschien kunt u hier mee verder. Petrus en Elisabeth zijn beiden te Zandvoort begraven.

Gerry

Cornelis Petrus Schmitz, geboren in Amsterdam op 27 januari 1909, aldaar overleden op 1 juni 1975, trouwde 24 juni 1942 in Amsterdam met Anna Johanna van den Boom, geboren in Amsterdam op 9 maart 1913, aldaar overleden op 16 februari 1962, dochter van Cornelis van den Boom en Maria Schetters. Anna Johanna, trouwde eerder op 27 maart 1935 in Amsterdam met Frans Joseph Link, geboren in Amsterdam op 13 mei 1909, aldaar overleden op 27 maart 1935.

Herman van Haeren

Linda Gisel

Heeft u ook een suggestie?