stamboomforum

  Zoekplaatjes » Nummer 4660

MarkeringBeschrijving van het zoekplaatje

Mijn Vader zijn broer en mijn grootouders Vanderhaeghen Drossart. Waarschijnlijk de vroege jaren 1930 mijn vader is geboren in 1926 zit vooraan de middelste

Vraag over deze afbeelding gesteld

Is deze foto van Waterschei? en wie staan er verder op? en als het even kan het precieze jaartal.

Vraagsteller

Betty Vanderhaeghen

Suggesties

Leden van het Stamboom Forum hebben de volgende 7 suggesties gedaan bij dit zoekplaatje:


Graag meer info, wat weet u al over wie op de foto?

Ruumpol

Geachte Ruumpol 

Op deze foto staan mijn vader zijn broer en mijn grootouders Vanderhaeghen Drossart. Waarschijnlijk de vroege jaren 1930 mijn vader is geboren in 1926 zit vooraan de middelste.

Ik heb aan verschillende mensen meer informatie gevraagd maar er is niemand die meer weet!

 

Betty Vanderhaeghen

Uw grootouders zijn Benoni Vanderhaeghen (1899-1949) en Irma Drossart (1903-1959)?

Is uw oma de vrouw met de 2 baby's of de vrouw die daar achter staat?

Waren er behalve uw vader en zijn broer nog meer broers en zussen? 

U weet niet van een tweeling in de familie? Het lijkt nl. het meest op een familiekiekje, met kleinkinderen, ouders en grootouders. 

 

Ruumpol

Het oudere echtpaar op de foto zijn niet de ouders van Benoni Vanderhaeghen, want die waren toen al overleden. Dus misschien ouders van Irma Drossart? Broer Henri Drossart kreeg 6 kinderen, dit zijn niet de andere kinderen (behalve vader en broer) op de foto?

Ruumpol

Volgens mij staat achterste rij links grootvader  Benoni in het midden grootmoeder Irma dan ?? De vrouw met de tweeling ?? De meisjes ???? Onderste rij links oom Serge in het midden mijn vader Benoni-Alphonse rechts????

Mijn overgrootmoeder Irma Houttekier is jong gestorven mijn overgrootmoeder Emilius Vanderhaeghen is in 1919 omgekomen met een mijn ongeluk mijn vader had maar 1 broer en geen zussen van een tweeling in de familie weet ik niks af wat niet wil zeggen dat er niet zijn geweest

Betty Vanderhaeghen

Mijn beste gok is dat de man rechts zijn halfbroer uit 1903 zou zijn met zijn gezin omdat ik wel enige gelijkenis zie. De jongere halfbroers zijn dan meteen weer stukje jonger, dus dat vind ik dan minder logisch. Ik zie dat uw stamboom ook niet verder gaat. Als dit komt ivm privacy kijk dan eens in uw eigen documenten of dat zou kunnen. Mocht u niet meer weten dan zou ik domweg een mailtje sturen (met foto) naar de Vanderhaeghens die ik op  internet staan. U heeft geen standaard achternaam, dus wie weet. Succes!

Ruumpol

Dat is proberen waard bedankt voor de tip

Betty Vanderhaeghen

Heeft u ook een suggestie?