RSS feedStamboom Forum » Zoekplaatjes

Bekijk details van dit zoekplaatje
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik om te vergroten
Dit is een groepsfoto van een huwelijk op Walcheren. hier is sprake van een RK huwelijk te zien aan enkele klederdracht figuren in dracht. De derde persoon rechts in de tweede rij staat Maria Cornelia Pieterse ( grootmoeder van mijn man) 1849-1926 Naast haar staat haar stiefdochter Dina Smith.

Via de Zoekplaatjes sectie kunnen stamboomforum leden via de Zoekplaatje toevoegen pagina materiaal plaatsen waarover ze een vraag hebben: "Wie staat er op de foto? Waar is de foto genomen? Van wanneer is deze foto?", maar ook: "Wie kan deze akte goed lezen?" Andere leden kunnen suggesties doen en de plaatser op deze manier helpen met de identificatie van de foto of transcriptie van de akte!

Op dit moment staan hier 1878 zoekplaatjes. Via het Overzicht kunt u door de zoekplaatjes bladeren. Door op de markering te klikken kunt u zoekplaatjes markeren, deze zijn dan via Mijn gemarkeerde zoekplaatjes weer eenvoudig terug te vinden. Via de Fotomuur kunt u de afbeeldingen op een alternatieve wijze bekijken, waaronder in een dia-presentatie.

Via de Mijn geplaatste zoekplaatjes pagina krijgt u een overzicht van de door u zelf geplaatste afbeeldingen.

Neem het Zoekplaatjes widget op in uw website, weblog of social network profiel!

Logo Open ArchievenOpen Archieven vraagt uw hulp bij het indexeren van nog niet geïndexeerde archiefbronnen:
de gezinskaarten Delft (1909-1938) of de woningkaarten Nijmegen (1920-1946).