RSS feedStamboom Forum » Zoekplaatjes

Bekijk details van dit zoekplaatje
Klik op de afbeelding voor een vergroting

Klik om te vergroten
Dit moeten leden van de familie Holman zijn. Volgens mij bij het stadhuis in Groningen. derde van rechts is volgens mij Aaltje Holman-Rosema, Vijfde van rechts Bene Holman (opa van mijn vrouw). Ik vermoed dat de anderen zijn broers en zusters zijn. Met een onbekende neef en nicht. Wellicht een 2e huwelijk?

Via de Zoekplaatjes sectie kunnen stamboomforum leden via de Zoekplaatje toevoegen pagina materiaal plaatsen waarover ze een vraag hebben: "Wie staat er op de foto? Waar is de foto genomen? Van wanneer is deze foto?", maar ook: "Wie kan deze akte goed lezen?" Andere leden kunnen suggesties doen en de plaatser op deze manier helpen met de identificatie van de foto of transcriptie van de akte!

Op dit moment staan hier 1797 zoekplaatjes. Via het Overzicht kunt u door de zoekplaatjes bladeren. Door op de markering te klikken kunt u zoekplaatjes markeren, deze zijn dan via Mijn gemarkeerde zoekplaatjes weer eenvoudig terug te vinden. Via de Fotomuur kunt u de afbeeldingen op een alternatieve wijze bekijken, waaronder in een dia-presentatie.

Via de Mijn geplaatste zoekplaatjes pagina krijgt u een overzicht van de door u zelf geplaatste afbeeldingen.

Neem het Zoekplaatjes widget op in uw website, weblog of social network profiel!

Logo Open ArchievenOpen Archieven vraagt uw hulp bij het indexeren van nog niet geïndexeerde archiefbronnen!
Het eerste project betreft de Gezinskaarten Delft (1909-1938) van Archief Delft.