stamboomforum

Zoekplaatjes

Ik zoek nu de datum van een foto die volgens mij is genomen Rond 1980, genomen vanaf de meelfabriek in Leiden, je ziet de zijlpoort.
De datum van deze opname


Meer over dit zoekplaatje

Wie weet wie dit is?
ik heb een aantal fotos van haar maar weet niet wie het is


Meer over dit zoekplaatje

1974 Dongen <br/>Peter Koelewijn Rockets <br/>Jansen manager <br/>De Bont Nooijens Akkermans
Ik wil weten wie de persoon was die dagelijks on Dongen bij de familie was.
De manager Jansen heeft en relatie met


Meer over dit zoekplaatje

Akkermans, de Bont, Nooijens , van Dongen. <br/> <br/>Loon op Zand Dongen Oosterhout, Oosteind, Tilburg, richting nijmegen/Groesbeek
wie weet wie dit is gevonden tussen oude foto's van mijn ouders


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto is gemaakt omstreeks 1930. Waarschijnlijk in een kustplaats Zuid- of Noord-Holland.Typisch een straatfotografie. Op het gebouw op de achtergrond staat Clysma, dit betreft een sigarettenmerk populair in de twintiger jaren. Mogelijk is dat gebouw een restaurant, casino oid. Betrokken familienamen mogelijk 'de Ridder', 'Kempen' of 'Petersen'. De dames kunnen grootmoeder, moeder of tante van de kinderen zijn. Als de gebouwen in de buurt van een boulevard lagen, bijv. Zandvoort, dan zijn ze mogelijk in de oorlogsjaren gesloopt voor de kustverdediging.
Wie herkent de personen of weet waar de foto is gemaakt?


Meer over dit zoekplaatje

Reinardus Dirk van Kooij, geboren 1838.
Reinardus, op de foto, was rijksbakenmeester. Hij was rijksbakenmeester vanaf 1886, dus ik denk dat de foto rond 1886 is


Meer over dit zoekplaatje

De foto is gemaakt voor de oorlog en voor deur van de Rooms-Katholieke kerk aan het Breeplein in Rotterdam.
Alle dames /meisje in het donker gekleed zijn bekend, maar wie zijn de meisjes links en rechts in lichte kleding.


Meer over dit zoekplaatje

De dames zijn Liza en Christine Peeters uit Roosendaal, de heren Cor en Rinus Franken uit Den Haag.
Wie zijn die jongens? Neven? Wie zijn hun ouders? wonen ze in Den Haag, zijn ze er geboren?


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto vond ik na het overlijden van mijn ouders. Het zou de St. Vitusschool te Hilversum of te Bussum moeten zijn en ik denk dat er familie van mij opstaat, want mijn ouders hebben deze gehavende foto tot het laatst bewaard.
Herkent u iemand op de foto en het mooiste zou zijn als het ook nog familie van mij zou zijn. (Westhof of van de Linden)


Meer over dit zoekplaatje

Op deze foto komt Gerrit Jan Veerman voor, geboren 6 januari 1868, overleden op 15 nov 1962 te Voorschoten, getrouwd op 28 juni 1894 te Alphen (ZH) met Teuntje van der Roest, geboren op 19 juni 1872 te Alphen (ZH) en overleden op 24 okt 1939 te Loosduinen. De foto is als postkaart verstuurd naar zijn neef Gerrit Veerman op 7 aug 1943 (poststempel)
Naast Gerrit Jan Veerman wil ik graag achterhalen wie er nog meer op de foto staan.


Meer over dit zoekplaatje

Ook van deze foto weet ik eigenlijk niets. Ook deze is tevoorschijn gekomen in Keijenborg bij een opruiming en komt ws van familie van schoonouders van mevrouw (al op leeftijd) of nog verder terug in de familie. Het zou kunnen gaan om de families: Diesvelt in Keijenborg en Didam, Lamers in Keijenborg (eind 19e eeuw), ten Brinke Keijenborg en omgeving Achterhoek, Niesink Keijenborg en omgeving Achterhoek, Tankink(g) Keijenborg en omgeving Achterhoek.
Welke familie staat op deze foto's, waar is hij gemaakt, ter gelegenheid waarvan, en belangrijk ,wanneer is de foto gem


Meer over dit zoekplaatje

Van deze foto's weet ik eigenlijk niets. Hij is tevoorschijn gekomen in Keijenborg bij een opruiming en komt ws van familie van schoonouders van mevrouw (al op leeftijd) of nog verder terug in de familie. Het zou kunnen gaan om de families: Diesvelt in Keijenborg en Didam, Lamers in Keijenborg (eind 19e eeuw), ten Brinke Keijenborg en omgeving Achterhoek, Niesink Keijenborg en omgeving Achterhoek, Tankink(g) Keijenborg en omgeving Achterhoek.
Welke families staan op deze foto's, waar zijn ze gemaakt, ter gelegenheid waarvan, en belangrijk ,wanneer zijn ze gemaa


Meer over dit zoekplaatje

Een foto van omstreeks 1900. Was in het bezit van de familie den Boer in Alblasserdam. Of mogelijk van de familie Vermeulen Alblasserdam. Mijn moeder Jeanne den Boer (1921-2016), een van de 7 dochters van bakker Arnoldus den Boer, heeft Antje nog gekend in haar jonge jaren. Waarschijnlijk woonde deze familie in Alblasserdam. Arnoldus was bakker op dam 46, hoek Cortgene. Getrouwd met Anna Klazina Vermeulen. Haar vader was Nicolaas Vermeulen (geb.1824 Reeuwijk-ovl.1898 Alblasserdam) en deze familie woonde op de Haven-Alblasserdam; vroeger heette dat Het Stoep. Hij had een scheepswerf.
Van welke familie Stade waren deze kinderen? Zijn er nog familieleden in leven? Het zou leuk zijn, als ik deze foto aan


Meer over dit zoekplaatje

Een paar personen op de foto zijn mij bekend, maar de rest niet en ik vraag me af bij welke gebeurtenis deze foto genomen is.
Wie zijn deze mensen en bij welke gelegenheid is deze foto genomen?


Meer over dit zoekplaatje

Drie vrouwen,waarvan er één waarschijnlijk mijn overgrootmoeder/betovergrootmoeder is.
Wie kan mij iets vertellen over de vrouwen op deze foto.Waarschijnlijk staat mijn overgrootmoeder of betovergrootmoeder


Meer over dit zoekplaatje

Wie is deze man? Ik was in de veronderstelling dat dit Marinus Adrianus van DEE (Lienden 1893 - Zwijndrecht 1975) is maar het blijkt een kameraad van hem te zijn. Heeft iemand enig idee om wie het dan gaat?
Wie is deze man? Sta de foto graag af aan een nazaat.


Meer over dit zoekplaatje

Geen idee! Deze foto zat in een doos met andere "familie" foto's. Ik heb echter geen idee wie dit zijn en waar de foto genomen is. Kan iemand helpen?
Deze foto zat in een doos met andere "familie" foto's. Ik heb echter geen idee wie dit zijn en waar de foto genomen is.


Meer over dit zoekplaatje

Op de foto staan rechts, middelste rij, mijn overgrootouders (Cornelius Peeters en Francisca Franken). Ik vermoed dat de non in het midden Maria Adriana Joanna Franken is, de zus van Pieter Jozef Jan. Dan zouden de personen naast de non, Pieter Jozef Jan en Joanna van Migo kunnen zijn. De datum achter op de foto is 28-09-1935.
Klopt mijn veronderstelling en wie zijn dan de anderen?


Meer over dit zoekplaatje

Mijn moeder vond deze foto toen ze aan het opruimen was in het huis van mijn oma en besloot hem mee naar huis te nemen. Er is alleen niemand die weet wie dit is en of hij familie was van mijn oma of mijn opa. De achternaam van mijn opa was Potappel en die van mijn oma was Wesdorp. Beide families wonen al eeuwenlang in of rond Stavenisse, dus vermoed ik dat deze persoon daar ook vandaan komt.
Weet iemand wie dit is, of uit welk jaar de foto komt?


Meer over dit zoekplaatje

Op een veiling in Alkmaar zagen we een ovale lijst die we graag wilden gebruiken voor een spiegel. We kochten de lijst met daarin de tekening van deze vrouw. Omdat in mijn familie mijn moeder eens twee foto's van mijn betovergrootouders had gered van een hoop afval na een begrafenis en ik die foto's van haar kreeg, was ik daar dolgelukkig mee. Maar altijd is me bijgebleven waarom er iemand was die 'hen' zo op de afvalhoop had gegooid en de mooie antieke lijst had meegenomen. Zo erg! Dus deze foto hebben we sindsdien altijd bewaard met het idee dat er misschien wel een mogelijkheid zou komen hem ergens te plaatsen zodat misschien familie de tekening terug zou kunnen krijgen. 'n Heel verhaal, maar dit is alles wat we er van weten. Op het veilingpapier destijds stond niets over de afkomst vermeld. Het lijkt een tekening, gezien de stijl, uit het begin van 1900 ergens.
ik hoop van harte dat iemand de vrouw herkent en blij zal zijn met de vondst. Dan sta ik de tekening graag aan haar/hem


Meer over dit zoekplaatje