stamboomforum

Zoekplaatjes

Links vooraan, de forse man met de tas in de hand is mijn grootvader Simon Daniel Jan Anthonie Admiraal. Mijn grootvader is in 1894 geboren in Middelburg maar woonde ook in Hilligersberg, Rotterdam en Haarlem.
Ik ben benieuwd of er iemand is die deze foto herkent en me wat meer kan vertellen over waar en wanneer deze foto genome


Meer over dit zoekplaatje

Van hen weet ik dat er een, Hendrikus Jacobs, bij de rijdende artillerie in Oost-Indië zat tussen 1885-1891. Hij had ook nog 2 jaar vrijwillig gedient en werkte later bij met artillerie magazijn. In het fotoboek zaten ook twee foto's van personen met een getinte huidskleur, mogelijk vanuit daar mee genomen.
Welke militaire eenheid behoren de pakken. Ze komen uit een oud foto boek uit mijn familie. Zie hier de andere foto's.


Meer over dit zoekplaatje

kan nergens vinden wie dat nu precies is.
woonadres, geboren


Meer over dit zoekplaatje

Het is van A v W ?
Weet iemand iets van dit schilderij?


Meer over dit zoekplaatje

Dit is een foto van mijn overgrootvader Willem de Rooij, geboren 28 oktober 1855 in St. Philipsland en overleden 6 december 1935 in Rotterdam. Op de foto is hij afgebeeld als een stoere jonge kerel van ongeveer 25 a 30 jaar oud en draagt hij een sporttenue en heeft medailles op de borst.
Kan iemand iets zeggen over de sport die hij beoefende? Turnen? Gewichtheffen? De foto moet van ongeveer 1880-1890 zij


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto's komen uit de nalatenschap van mijn oom Harrie Hens, destijds archivaris van het bisdom Den Bosch. Mogelijk uit families Hens of Van Woerkom.
Zeggen de namen Louise en Cecile U iets in combinatie met het jaartal 1913 en de plaats Nijmegen.


Meer over dit zoekplaatje

Foto genomen van een vernielde brug (spoorweg, tramlijn of ??) door een Duitse militair op 18-5-1940, met als onderschrift: Breda 18.V.
Deze foto moet ergens in of in de nabijheid van Breda zijn genomen. Weet iemand welke brug we hier zien?
De route va


Meer over dit zoekplaatje

De foto is waarschijnlijk gemaakt in de jaren 1930. Op de foto staan Jan Lips en Anna Elisabeth Lips-van Dijk met hun dochter Anna, op bezoek bij Dien Lips-Jansen (echtgenote van Jacob Lips), die er staat met twee van haar dochters (Jo? Ans? Mies?). Personen, van links naar rechts: Anna Lips, 1?, Anna Elisabeth Lips-van Dijk, 2?, Bernardina (Dien) Lips-Jansen, Jan Lips (met fiets). 1? en 2? zijn dochters van Dien Lips-Jansen. Het huis op de foto, waar de familie Lips bij elkaar is gekomen, staat hoogstwaarschijnlijk in Naarden of Bussum.
Wie weet het adres van het huis?


Meer over dit zoekplaatje

Mijn opa en oma Schmitz met hun kinderen. Links vooraan zit mijn moeder Johanna, het meisje opschoot is mijn tante Corrie en het meisje op de tweede rij is mijn tante Mien.Helaas is het contact tussen de broers en de oudste dochter en mijn moeder verloren gegaan. Foto is uit de twintiger jaren.gemaakt door Kuyer & zonen.
Ik zou graag weten hoe het hun vergaan is en of ik misschien nog neven en nichten heb,.Ik ken alleen de broers van naam


Meer over dit zoekplaatje

Deze foto is genomen voor 1880 in de Oosterstraat 36 in Steenwijk door de fotograaf Hendrik Cordes.
Iemand enig idee wie deze dame is?


Meer over dit zoekplaatje