stamboomforum

Evenementen » Famillement 2020 Amsterdam

Famillement 2020 Amsterdam wordt georganiseerd door CBG|Centrum voor familiegeschiedenis i.s.m. Stadsarchief Amsterdam.

Beschrijving

Het grootste genealogisch evenement van Nederland komt naar Amsterdam. In samenwerking met het Stadsarchief Amsterdam brengt het CBG|Centrum voor familiegeschiedenis weer een inspirerende bijeenkomst voor iedereen die geïnteresseerd is in genealogie: op 27 juni 2020 vindt het Famillement plaats in het Amsterdam.

Iedere twee jaar organiseert het CBG in samenwerking met een plaatselijk archief het Famillement. In 2020 strijkt het evenement neer in de hoofdstad waar in samenwerking met het Stadsarchief Amsterdam een gevarieerd programma wordt aangeboden met voor elke beginnende of gevorderde stamboomonderzoeker wat wils.

Vernieuwend
De voorbereidingen voor de volgende editie van dit succesvolle evenement zijn al in volle gang. Net als voorgaande jaren kan je gaan kijken en luisteren naar interviews en lezingen, workshops en rondleidingen volgen, of de informatiemarkt bezoeken. Naast de vertrouwde onderdelen zal er ook ruimte zijn voor nieuwe manieren om de resultaten van je stamboomonderzoek vorm te geven, zoals beeldvoorstellingen, podcasts, vlogs, muziek, etc.

Zet in uw agenda
Onderwerpen die tijdens het evenement aan bod komen, zijn onder andere ontwikkelingen op het gebied van DNA-onderzoek, regionale geschiedenis en migratie. Verder zullen er weer ‘meet & greet’-sessies met experts worden georganiseerd, en krijgen (amateur)genealogen in de vorm van GenTalks een podium om in korte presentaties hun onderzoekservaring en tips te delen. Kortom mis het niet, zet vast in uw agenda: Famillement 2020 op 27 juni in Amsterdam. De locaties zullen op een later tijdstip bekend worden gemaakt.

Meer info: https://www.amsterdam.nl/stadsarchief/nieuws/famillement/

Steekwoorden:

Datum/tijd

zaterdag 27-06-2020 om 08:00 - 18:00   Calender

Locatie

Stadsarchief Amsterdam en andere locaties
Vijzelstraat 32, 1017 HK, Amsterdam


Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!