stamboomforum

Evenementen » RootsTech Connect 2021

RootsTech Connect 2021 wordt georganiseerd door FamilySearch.

Beschrijving

FamilySearch organiseert ieder jaar RootsTech in Salt Lake City. Meer dan 30.000 bezoekers uit meer dan 100 landen nemen deel aan dit grootste genealogische evenement ter wereld. In vier dagen tijd krijgen zij de kans om honderden lezingen bij te wonen, demonstraties over nieuwe producten te volgen en kennis te maken met bedrijven, organisaties en verenigingen. Het is ook een ideale plek om te netwerken en om genealogische vriendschappen te sluiten.

In 2019 hield FamilySearch voor de eerste keer een kleiner maar vergelijkbaar evenement in Londen. Dit maakte het al makkelijker voor genealogen in Europa om kennis te maken met RootsTech, zonder de onkosten voor een reis naar en verblijf in de Verenigde Staten. Uiteraard bood RootsTech ook de gelegenheid om via live streams en recordings een beperkt aantal lezingen en presentaties thuis te volgen.

Vanwege de corona pandemie heeft FamilySearch ervoor gekozen om RootsTech 2021 geheel virtueel te maken. Onder de naam RootsTech Connect 2021 krijgt iedere genealoog, waar ook ter wereld, de kans om lezingen over uiteenlopende onderwerpen bij te wonen. Dat is al een grote aanpassing, maar zeker ook een vooruitgang. Een tweede verandering is dat niet alle lezingen in het Engels zullen zijn, maar ook in andere talen. En wat nog mooier is: deelname aan RootsTech Connect 2021 is volledig gratis!

RootsTech Connect 2021 vindt plaats van 25 tot 27 februari 2021. Meer informatie over het programma en over de manier om deel te nemen volgt, stap voor stap, op de website rootstech.org.

Meer info: https://www.rootstech.org/

Datum/tijd

donderdag 25-02-2021 om 07:00 tot zaterdag 27-02-2021 om 22:00   Calender

Locatie

Dit evenement is online bij te wonen / volgen.


Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!