stamboomforum

Evenementen » symposium 'Dochters van EVA'

symposium 'Dochters van EVA' wordt georganiseerd door NGV afdeling Betuwe.

Beschrijving

De Nederlandse Genealogische Vereniging (NGV) organiseert in het kader van het thema voor 'De maand van de geschiedenis' op 19 september een symposium over de afstamming van de 'Nederlandse' vrouw. Dat wil zeggen de vrouwen die nu in Nederland wonen, of die nu uit de klei, de zandgrond of kampong in Insulinde of de plantage in Suriname komen. Meer info op de website DNAinTiel.nl. Ook de relatie tussen de Joodse landgenoten en hun mtDNA komt aan de orde.

Ook stamboomonderzoek, of met een mooi woord genealogie, of familiegeschiedenis, is erg lang een HIJ gedreven onderzoek geweest naar de mannelijke, persoonlijke geschiedenis. Dat willen we met dit symposium doorbreken door de nadruk te leggen op het specifiek vrouwelijke mtDNA Heeft u een mtDNA haplogroep, dan zijn de migratieroutes beschikbaar.

Er zijn slechts 230 plaatsen beschikbaar en de zaal wordt steeds voller. Wacht dus niet met aanmelden.

Meer info: http://dnaintiel.nl

Steekwoorden:

Datum/tijd

donderdag 19-09-2019 om 09:30 - 17:00 Google Calender Outlook Calender

Locatie

theater Agnietenhof, Rabozaal,
Sint Agnietenstraat 2, Tiel


Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!