stamboomforum

Evenementen » Stamboomonderzoek? Prima! Maar hoe brengen we de stamboom aantrekkelijk in beeld?

Stamboomonderzoek? Prima! Maar hoe brengen we de stamboom aantrekkelijk in beeld? wordt georganiseerd door NGV Afd. West-Noord-Brabant.

Beschrijving

Op dinsdag 22 september 2009 organiseert de Afd. West-Noord-Brabant van de Nederlandse Genealogische Vereniging een avond over het aantrekkelijk in beeld brengen van een stamboom. De toegang is vrij en de koffie staat klaar.

Ons afdelingslid Sjaak de Reuver uit Breda zal zijn ervaringen uiteenzetten. Hij zal vertellen over het plezier dat deze hobby hem verschaft. Ook vertelt hij over bijzondere vondsten en de verlengstukken die hij aan het stamboomonderzoek gegeven heeft in de vorm van collages en placemats, die hij maakte bij feestelijke gelegenheden en meer in het bijzonder voor onze dementerende medemens.
Indien de tijd het toelaat zullen onze bestuursleden Ben Ides en Ruud Martijn nog een presentatie over knippen en plakken bij stamboompublicaties geven.

Voor informatie kunt u bellen naar:
R. Martijn 076-5876462
of naar B. Ides 076-5718466,
e-mail bides@ziggo.nl.

Meer info: http://westnoordbrabant.ngv.nl/

Steekwoorden:

Datum/tijd

dinsdag 22-09-2009 om 19:30 - 22:00   Calender

Locatie

Gemeenschapshuis De Wegwijzer
Steendorpstraat 2, 4826 EP Breda

Bezoekers

Komt u?

U kunt de smoelen van de leden alleen zien als u bent ingelogd!
Let op: lees de beschrijving van het evenement goed! Het kan zijn dat inschrijving voor het evenement vereist is! Door op het Stamboom Forum aan te geven dat u komt, heeft u zich nog niet ingeschreven bij de organisator!