stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » echtpaar Gerardus Damen en Appolonia Griffioen



Profiel afbeelding

Hallo Liesbeth,

Hartelijk dank voor je informatie! Deze kon ik echt goed gebruiken. Fijn dat je zo uitgebreid en doeltreffend hebt gezocht. Het deed me deugd.

Misschien ben ik wat hard uitgevallen bij mijn vragen, maar ik kan het niet zo goed vinden met mensen die zelf nog nooit in een archief hebben rondgekeken en alles via internet willen weten. Dus ja, dat vergt even aftasten. Het is m duidelijk dat jij niet te beroerd bent om even te kijken en naar het schijnt ben je er kind aan huis. Fijn! Ere, wie ere toekomt!

met vriendelijke groeten,

Ronald

-Bij de Van Den Helmen heb ik drie dopen geplaatst te Utrecht, waarnaar je vroeg

f.j.a.m. van der helm - 12 aug 2010 - 01:50

Hallo Ronald

Hoe kan je weten dat sommege nog nooit in een archief zijn geweest?

En alles van internet plukken,ik vind laat een mens in zijn waarde,sommige hebben een reden om niet naar een archief te gaan ,door ziekte of ongeval,of uitvallen van je partner door ziekte die je anders overal naar toe brengt omdat je zelf beperkt bent met lopen,denk daar eerst eens aan en oordeel dan pas.

Ik zelf doe al 28 jaar onderzoek ,altijd in de archieven ,door heel Nederland,maar nu even niet,omdat ik de beperking heb met lopen en mijn partner door een hart infart getroffen is.

Vraag ik nu of er mensen zijn die wat willen opzoeken,en soms kan je via internet weer op een spoor komen waar je vast loopt.

Dus als we vragen geef wat meer gegevens is het heus niet zo dat we je gegevens willen pikken,maar alleen om je te helpen.

Een terleurgestelde Anja

Anja4711 - 12 aug 2010 - 08:23

Hallo Anja,

Ik sta volledig achter je betoog. Niet indereen is in staat een archief te bezoeken om wat voor reden dan ook. Dat Liesbeth nog voor Ronald van der Helm, na zijn niet faire reacties, naar het archief is gegaan vind ik klasse. In mijn geval was ik voor hem NOOIT naar een archief gegaan, al was het om de hoek. Reacties zoals hij tentoon stelde horen niet op dit forum thuis, en zeer zeker niet na herhaaldelijk vragen om wat meer informatie. Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Anja, sterkte met alles en doe dingen waar je sterk in bent. Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

mvg, Masje II

Masje II - 12 aug 2010 - 10:07

De reactie van Masje II is mij uit het hart gegrepen!

Wat een arrogant baasje is die Ronald.

" Opvallend dat niemand van het eerbiedige gezelschap me gewezen heeft op de mogelijkheid om te zoeken op het CBG, want daar liggen bijvoorbeeld de bevolksregister Haarlem en Hillegom.".

(De fouten zijn dus niet van mij).

Hij is zelf al meer dan 35 jaar bezig (Ja, we lezen je profiel echt wel, wij zijn heus niet achterlijk), bedelt om informatie, geeft geen antwoord op herhaalde vraag van Anja, die hier op het forum heel veel uitzoekt en hem alleen maar wil helpen, en strooit met beledigingen. Zelf steekt Ronald geen poot voor een ander uit. Je moet maar durven.

Jacobus - 12 aug 2010 - 14:54

Dag Ronald,

Bij toeval op dit Forum terecht gekomen, kwam ik jouw vraag tegen over het echtpaar Damen-Griffioen.

Ik ben een dochter van een van de dochters uit het 1e huwelijk van Gerardus Damen.

Mocht je wat meer info willen dan kan ik je w.s. wel helpen, ik hoor/lees het wel.

vriendelijke groet José Moormann

Jose moormann - 24 okt 2010 - 22:34

Hallo Jose,

Vandaag de reactie pas gelezen. Wat leuk zeg! Ik ben vooral geinteresseerd in opa Gerardus Damen. Zal je me prive willen mailen ffkijken25@hotmail.com

Lijkt me echt leuk!

Ronald

f.j.a.m. van der helm - 7 jan 2011 - 14:32

Ik ben W de Vries en ook een van de nazaten van Gerardus M Damen ,mijn moeder was zijn dochter uit t tweede huwelijk .ik ben net begonnen om wat van mijn familie te vinden en was met deze gegevens dus heel blij .Zijn er ook foto s van mijn opa beschikbaar .?ik heb mijn opa nooit gekent ,en mijn moeder en broers hadden ook geen foto van hem ,Ik hoop via deze weg er een te krijgen .

Hartelijk dank .groeten Wietske 

W.de Vries - 25 mei 2019 - 20:07 (laatst bijgewerkt 26 mei 2019 — 13:40 door auteur)

W.de Vries  is geen lid meer hier staat wel een imail adres van hem probeer hem daar eens te berijken

succes anja

Bekijk het profiel van de plaatser van bovenstaand bericht.

Anja4711 - 26 mei 2019 - 14:46


Wietske de Vries. Ik zou graag informatie met je willen delen over onze grootvader Gerrit M. Damen. Zou je contact met me willen opnemen?

F. Damen - 15 okt 2019 - 13:49







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu