stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Ouders en doop van Leendert Jans van Nierop en Ariaentgie Arijens van Leeuwen. Ca 1660/70 Omg Delft.



Profiel afbeelding

Hallo Bram, bedankt voor de tip.  Hierbij een link waarin een buurman van de familie met een canon op eendvogelen schiet Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

http://www.digitalearenadelft.nl/certviewer.aspx?id=0015_91&t=a   (met dank aan Frans Angevaare).

Groet, Wim.

Willem van de Pol - 24 jul 2018 - 23:32

Dag Willem,

Leuk verhaal over dat geschiet (geschut) . Ik ben zomaar in dit forum terecht gekomen en heb daar weer nieuwe dingen opgedaan. Maar nog een vraagje: wat is je relatie met van Nierop. Zijn wij toevallig familie. En heb je ook een site. Zaken die ik op dit forum niet kon vinden.

Groeten,

BRam

Bram de Roo - 25 jul 2018 - 17:28


Hallo Bram,
De naam Van Nierop komt voor in een kwartierstaat van Hendrina de Knegt in de stamboom van mijn vrouw. In die kwartierstaat komt de naam zelfs 2maal voor. Behalve een Helena Pieterse van Nierop, dochter van Petrus Leendertsz (Pieter) van Nierop en Adriana Cornelisdr (Adriaantje) Versijden.
Ook nog een Aplonia Ariens van Nierop, zij trouwde op 08-11-1699 in Stompwijk met Laurens Aleweijnse van der Meer. De rest van de gegevens ontbreken nog.

Ik heb nog niets gepubliceerd, ik vind mijn stamboom nog steeds niet volledig genoeg. Mijn familie komt hoofdzakelijk uit Gelderland en nam pas in 1812 de naam Van de Pol aan. Het samenstellen van een stamboom zonder een familienaam gaat mij niet makkelijk af.
Daarnaast als ik denk een kwartierstaat af te hebben slaat de twijfel weer toe en begin ik weer opnieuw.
Maar goed, zo blijf ik lekker bezig.

Mvg, Wim

Willem van de Pol - 25 jul 2018 - 23:52







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu