stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Nederland » Gezocht eventueel nageslacht Cornelia van Bruggen x Leendert Beerthuizen



Profiel afbeelding

Hallo.

Cornelia van Bruggen, geboren 06-02-1902 te Utrecht, overlijden onbekend. Haar moeder Antonia van Bruggen, vader onbekend.

Ze trouwde Leendert Beerthuizen op 21-06-1922 te Utrecht. Gescheiden 25-08-1948 te Utrecht. Lijkt mij aannemelijk, dat deze paar kinderen kregen. Misschien nog in leven. Wie weet via deze vraag eventueel contact met nabestaanden of iemand die weet, wie hun kinderen waren.

Alvast bedankt.

Mvg. Arie. 

Arie Niezen - 14 jan 2018 - 00:57

Waarom lijkt het u aannemelijk dat dit echtpaar kinderen heeft gekregen? Niet elk echtpaar krijgt kinderen.

L. Loef - 14 jan 2018 - 07:49


Daar heeft u gelijk in. En is tot zover bij mij ook niet gevonden of deze echtpaar kinderen kreeg. Er zijn meerdere achternamen te vinden over Beerthuizen, zoals Beerthuijzen of Beerthuyzen, maar ook rond begin jaren 1940 via Delpher een jong persoon, nog niet volwassen, lijkt mij die een avondschool deed te Utrecht, kan of kon zijn een dochter of zoon van dit echtpaar? Van zeg maar 2e klas naar 3e klas ergens in 1942 Burger avondschool te Utrecht, een ene L. Beerthuizen of Beerthuijzen of Beerthuyzen met als naam op die school. Via wiewaswie en utrechts archief tot zover niet zoveel bijzonders te vinden. 

Arie Niezen - 15 jan 2018 - 00:26







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu