stamboomforum

Forum logoHelpdesk » Prullenbak ivm verwijderen van berichten opgelost



Profiel afbeelding

sorry, kon niet vinde hoe je een bericht in de prullenbak gooit.

Maashoeven - 28 jun 2017 - 22:55 (laatst bijgewerkt 31 okt 2018 — 11:21 door moderator)

Ik weet niet of ik uw vraag goed begrijp. U kunt een bijdrage van uw kant aan een forumvraag verwijderen door onder het bericht op bewerk te klikken.

Indien u zelf een vraag gesteld hebt kunt u uiteraard uw vraag verwijderen maar de reacties van forumleden op uw vraag blijven staan. En het is eigenlijk wel zo netjes om een berichtenreeks compleet te houden mede voor andere onderzoekers en ook voor de mensen die hun bijdrage hebben geleverd.
 

Mvg- Ben

Ben Wegman - 28 jun 2017 - 23:18

Ik had een onderwerp te snel/ondoordacht gepubliceerd. Omdat er nog geen reacties op waren, wilde ik de publicatie ongedaan maken. Omdat ik niet kon vinden hoe dat moest, heb ik titel en inhoud gewijzigd in het bovenstaand bericht. Overigens ben ik het met u eens, dat een eenmaal op gang gekomen reeks niet verminkt moet worden. 

Maashoeven - 28 jun 2017 - 23:23


Beste Maahoeven,

 

Indien nog geen reactie kunt U mij verzoeken, via een PB, de topic te verwijderen, mits door U zelf aangemaakt, verder is het zoals Ben heeft aangegeven.

Topic is verplaatst naar servicedesk.

Gr.

Moderator

Everardus Rollema - 29 jun 2017 - 11:13







De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu