stamboomforum

Forum logoServicedesk » Abonnement onbepaalde tijd Open Archieven met verkeerde einddatum [opgelost]


Profiel afbeelding

Tot mijn verbazing zie ik dat mijn “Open Archieven” abonnement is gelimiteerd tot 2020. Ik heb echter geruime tijd geleden een abonnement afgesloten voor onbepaalde tijd en daar ook uiteraard voor betaald. Ik zie tevens in een eerder bericht dat de vervaldatum voor dergelijke eerder afgesloten abonnementen steeds 10 jaar worden opgeschoven. Volgens mij is 1 jaar dan niet correct. Is er iemand die mij hierop antwoord kan geven? Ik heb overigens een abonnement op alle overige diensten van Coret behalve “Open Archieven” want daarop heb ik immers een abonnement voor onbepaalde tijd.

Dit bericht heb ik overigens ook geplaatst bij een ”opgelost” bericht. Later realiseerde ik mij dat dit opgeloste bericht wellicht niet meer gelezen wordt. 

R.H. van den Berg

Beste heer v.d. Berg,

Het is inderdaad zo dat het OA abonnement voor altijd is. Bij sommige leden verschijnt er helaas een einddatum, maar dat is niet correct, dus dit zal aangepast worden. Er moet echter in het systeem wel een jaartal staan, dus dat wordt inderdaad opgeschoven.

We zullen dit ook in uw profiel doen. Dank voor het melden!

Yolanda Lippens

Beste Yolanda,

naar aanleiding van mijn vraag heb ik keurig een reactie ontvangen dat de einddatum zou worden gecorrigeerd. Helaas is dat nog steeds niet gebeurd. Staat dit nog in de planning. Het probleem kan dan worden “opgelost”.

mvrgr,

R.H. van den Berg

R.H. van den Berg

Uw OA abonnement staat nu tot (06-10-2019 - 06-10-2020)

maar ik zal Bob vragen dit nog verder vooruit te schuiven, anders blijft dit een jaarlijks klusje, en dat is niet handig :-)

Komt goed.

Yolanda Lippens


Meneer Van den Berg,

Als het goed is ziet u op https://www.openarch.nl/my/ onder type abonnement de tekstregel "Uw abonnement verloopt niet."

Als u dit niet ziet (en er een einddatum staat), kunt u dan eens uitloggen en weer inloggen?

mvg,
Bob Coret

Bob CoretPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu