stamboomforum

Forum logoServicedesk » Probleem bij beheer afbeeldingen [opgelost]


Profiel afbeelding

Al jaren laad ik afbeeldingen op. Ik stuur een gedcom bestand vanuit Aldfaer en als dat verwerkt is de afbeeldingen. Dat gaat altijd goed, tot nu: Ik zie nu op mijn beheerpagina de boodschap: "Uw GEDCOM bestand bevat geen referenties naar afbeeldingen". Dit blijft staan ook nadat ik opnieuw een Gedcom bestand heb gestuurd.

Ook de mogelijkheid om nieuwe afbeeldingen op te laden is niet meer aanwezig.

Wat is hieraan te doen?

Maarten Stoffels

We gaan kijken wat er mis kan zijn. Ik neem aan dat u uw eigen publicatie bedoeld?

https://www.genealogieonline.nl/stamboom-stoffels/

Yolanda Lippens

Ja, mijn eigen stamboom Stoffels. 

Maarten Stoffels

Dag Yolanda,

Heb je al enig idee wat er mis gaat?

Maarten Stoffels

Nee, ik heb helaas nog geen antwoord. Maar uw issue staat zeker op de lijst en ik hou u op de hoogte.

Yolanda Lippens

Mijn excuses, ik dacht dat ik ook een probleem had met afbeeldingen uploaden, maar ik vergat de publicatie bij te werken

Bastiaan Huisman

Beste Yolanda,

Wanneer denk je dat het weer goed zal gaan? Ik zie nog geen verandering

Maarten Stoffels

Het werkt weer! Ik heb geen idee wat jullie gedaan hebben, maar zo is het weer goed. Dank.

Maarten Stoffels

Ik zal uw andere vraag even verwijderen en doorgaan op deze post. We gaan er weer naar kijken, ik laat het nog horen!

Yolanda Lippens

Lukt het? 

Ik heb hetzelfde probleem natuurlijk ook bij Aldfaer neergelegd. Blijkbaar is het een probleem dat jullie samen moeten oplossen. Het zou goed zijn als er een oplossing komt.

Maarten Stoffels

Deze vraag staat nog steeds op de lijst. Ik laat het weten zodra we het gaan oppakken c.q. oplossen.

Yolanda Lippens

Ja maar, ik ben nu vanaf 17 november bezig. Het leek even goed te gaan, maar dat gaat het nu niet. Op het forum van Aldfaer staan heel veel emotionele reacties. Ik word voortdurend naar jullie verwezen. Het lijkt wel alsof dit een levensprobleem is. En dat is het natuurlijk niet. Volgens mij moet het lukken om er snel uit te komen als jullie even met elkaar overleggen. 

Maarten Stoffels

Hoi Maarten, er is zeker wel overleg tussen mij en Bob, maar soms kan het niet direct door hem worden opgepakt, en soms duurt de oplossing langer omdat hij e.e.a. moet uitzoeken of testen.

Ik beloof je, het heeft onze aandacht en wordt op korte termijn opgelost. Ik hou je op de hoogte.

Yolanda Lippens


Er is geen probleem met de afbeeldingen of GEDCOM.

Een goed gevulde afbeeldingengalerij in uw publicatie (met 5180 afbeeldingen) laat de afbeeldingen zien en koppelen met de personen waar de afbeeldingen aan gekoppeld zijn.

Wel werd er ten onrechte in het beheerscherm "Uw GEDCOM bestand bevat geen referenties naar afbeeldingen!" getoond. Ironisch genoeg werd dit getoond omdat er geen problemen waren, nu wordt de juiste melding gegeven: "Alle afbeeldingen die in uw GEDCOM worden gerefereerd zijn reeds ge-upload.". De knoppen "Uploaden afbeeldingen", "Beheren afbeeldingen" en "Download afbeeldingen (backup)" staan hier onder en zijn (en waren) gewoon bruikbaar.

mvg,
Bob Coret

Bob Coret







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu