stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » WieWasWie: zoeken op twee personen per 8 februari 2016 alleen met abonnement


Profiel afbeelding

Wie ontvangen de inkomsten uit de abonnementen eigenlijk? Worden daar de koekjes bij de koffie voor de vrijwilligers van betaald?

Cor Koene - 9 feb 2016 — 20:15

Cor,

Als je wil weten hoe het abonnementsgeld precies wordt verdeeld kan je beter een e-mail sturen aan WWW en laat het ons weten als je op je vraag antwoord heb gekregen.

Misschien zijn het wel heerlijke bitter koekjesAfbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

  voor de gewaardeerde vrijwilligers die de gegevens inkloppen en het mag van mij af en toe ook best een appeltaart zijn.

Gr.

Everardus

Everardus Rollema - 9 feb 2016 — 20:25

Beste Everardus,

Precies hoef ik het niet te weten, hoor. Van mij mogen de vrijwilligers af en toe wat lekkers krijgen. Nog een vraag: Zijn de vrijwilligers mensen die zich voor de meestal anonieme afnemers inzetten vanwege hun bevlogenheid van het belang van hun werk, of gewoon net zoals de afnemers ook hobbyisten? Ik dacht het laatste. Een hobby mag geld kosten, maar het hoeft ook niet te lonen. Een koekje, vooruit, een appeltaartje, prima. Ik begrijp uit je woorden echter, dat er door WWW meer wordt gedaan dan vrijwilligers trakteren. Daar weet ik eigenlijk weinig van. Dus enige voorlichting - of heb ik die gemist? - bij het invoeren van bepaalde diensten zou wel nuttig zijn. Nu werd ik opeens zo maar onaangenaam verrast.

Met vriendelijke groeten,

Cor 

Cor Koene - 9 feb 2016 — 21:10

Er is drie maanden geleden door www aangekondigd dat medio januari 2016 het abonnement zal worden ingevoerd en daarna in de tweede week van februari.

Het werd dus 8 februari.

Inderdaad zijn de meeste inkloppers hobbyisten en buiten www ken ik er verschillenden.

Bij het CBG werken al jaren vrijwilligers o.a. om advertenties zo te ordenen dat ze eveneens via www zijn te bekijken en de vrijwilligers die dit doen hebben er plezier in en af en toe met een bakkie troost.

Verder kan je mee doen aan het project vele handen.

Je kan er punten voor krijgen, zie eerder bericht in dit topic of heb je het bericht gemist?

Een vriend van mij heeft zoveel punten verdiend, dat hij voorlopig jaren een gratis abonnement heeft van www en ook kan hij bijvoorbeeld bij Amsterdam scans voor eenheden inwisselen.

In de keuken van www kan ik niet kijken, dus ga ik niet speculeren en daar is niemand mee gebaat.

 

Zelf ben ik moderator van dit forum en ja op vrijwillige basis en zo ook bij het RHI.

Groet

Everardus

Everardus Rollema - 9 feb 2016 — 21:30

Beste Everardus,

Ik ben slecht in het meekrijgen van informatie van instanties als WWW, CBG en NVG. Ik ben op mijn eigen manier al druk genoeg met de materie. Zie mijn sites.google.com/site/koenegenealogie: overzichten van Flakkeese families, maar ook transcripties van de dtb-boeken van het voormalige eiland. Daar wordt dagelijks aan gewerkt. Bij het werk hoort tevens een vrij intensieve correspondentie.

Met vriendelijke groet,

Cor 

Cor Koene - 9 feb 2016 — 22:04

Beste Cor,

Zo zijn we op alle fronten bezig en inderdaad je kan niet overal van op de hoogte zijn.

 

Gr.

Everardus

Everardus Rollema - 9 feb 2016 — 22:17

Wat een geneuzel allemaal. Als je lid bent van een voetbalclub, die door vrijwilligers wordt gedreven, moet je ook betalen voor het gebruik van aller hande faciliteiten.

Als je lid bent van WWW heb ik er geen problemen mee om een abonnement af te sluiten bij een organisatie die grotendeels?? door vrijwilligers wordt gedreven. Ook al is het maar voor een appeltaart.

Het vel wordt je ook niet over de oren getrokken.

Zuinige Hollanders hebben overal wat op aan te merken. Een keer minder naar de Chinees of Griek en je hebt het er al uit, als het niet anders kan.

Oh ja ik ben Limburger en heb geen kater na de carnaval.

Herman Deckers Kirchroa - 10 feb 2016 — 10:11

En heb natuurlijk een abonnement afgesloten bij WWW. Scheelt heel wat in reistijd naar de archieven, waar je ook bijna altijd voor moet betalen. Plus parkeergeld, plus een stukje appeltaart of nog beter, Limburgse vlaai en een kop koffie. Dan ben je al meer kwijt dan een jaarabonnement bij WWW

Jrusjere oes Kirchroa

Herman Deckers Kirchroa - 10 feb 2016 — 10:30

Ja, de prijs is het probleem niet, hoewel ze er weinig voor aanbieden. Er is meer informatie dan ooit in Genlias aanwezig was, maar toch.... de kwaliteit daarvan halen ze niet, ondanks alle vooruitgang. Maar ja, er is niets anders, dus we doen het er maar mee. Slechter kan het in ieder geval niet worden en ik zie wel progressie.

Uitgeschreven lid - 11 feb 2016 — 03:19

Hoe/waar zie ik dat je 3000 punten van velehanden kan inzetten?

Hans 2 - 11 feb 2016 — 13:18

@ Hans,

Zie deze link voor meer informatie. Als ik het goed begrijp kunnen voor een abonnement op WieWasWie alleen punten worden ingezet die verdiend zijn bij het invoeren van de bevolkingsregisters.

http://wiewaswieblog.nl/2015/12/spaar-met-velehanden-voor-een-premiumjaarabonnement-voor-wiewaswie/

Johanna C. - 11 feb 2016 — 13:26

Mail naar helpdesk@wiewaswie.nl
Met de volgende gegevens:
Naam
Couponcode van de VeleHanden punten (3000)
E-mailadres is waarmee je geregistreerd

Huub van den Broek - 11 feb 2016 — 14:25

ik wil graag weten wat het abonnement per jaar kost dit kanik nergens vinden

F.H.T.Bos - 12 feb 2016 — 11:10

http://wiewaswieblog.nl/2016/02/hoe-sluit-je-een-abonnement-af-abonnement-voor-cbg-vrienden/

Prijs is 18 euro per jaar. Als je vriend bent van CBG kost het 10 euro per jaar en als je een digitale vriendschap met CBG hebt is het gratis.

mvg-Ben

Ben Wegman - 12 feb 2016 — 11:22


Helaas kan ik  v.a. vanmorgen niet meer inloggen  bij de website  Wie Was Wie ....

Zowel  lid bij CBG en nu ook 10 euro lid..snap er niets van .

 

Meer die dit ervaren vandaag?

Weijtenburg Henriette1949 - 12 feb 2016 — 12:22Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu