stamboomforum

Forum logoNieuws en updates » Het streekarchief in Woerden heeft scans van al het notarieel van voor 1811 op de website geplaatst!


Profiel afbeelding

De notariële archieven van vóór 1811 zijn sinds gisteren via de website van het RHC Rijnstreek en Lopikerwaard te raadplegen (www.rhcrijnstreek.nl). Het gaat om notarissen die gevestigd waren in Bodegraven, Cabauw, Kamerik, Lopik, Montfoort, Oudewater, Reeuwijk, Woerden, IJsselstein en Zevender.

De scans zijn te vinden onder de knop "Archieven" en voor zover geïndiceerd zijn de akten ook via de indexen benaderbaar. Eerder werden overigens op dezelfde manier al stukken uit de oud-rechterlijke archieven van de gemeenten Woerden en Montfoort beschikbaar gesteld. Het RHC heeft het notarieel gescand in samenwerking met FamilySearch.

Jolanda 2 - 16 mar 2016 — 13:54

-

August de Man - 17 mar 2016 — 15:26

Leuk nieuws, ik heb vele voorouders in die streek dus ik zal zeker gaan snuffelen.

Maarten Krips - 19 mar 2016 — 18:04

Echt super, ik zat er net over te denken om het archief weer te bezoeken zodat ik betere foto's kon maken.

Maar nu staan ze on-line, echt fantastisch!!!!

Hans van der Laan - 25 mar 2016 — 11:21


Dat er nog maar veel archieven mogen volgen op deze manier!Afbeeldingen zijn alleen zichtbaar als u bent ingelogd op het Stamboom Forum

Annemarie57 - 25 mar 2016 — 11:26Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu