stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Lijst: geboren in Ned. Indi? in de 20e eeuw


Profiel afbeelding

Hi Libby:

First of all, no rush, I was just being curious.

The idea behind the list is to provide people interested in a certain name with the additional info usually shown in an obituary. So additional info is the key. If the Social Security notice shows such info, I am interested. Although it is not my priority to add pictures to my blog, I can keep them for those who are interested in that particular surname. But I can't control what people are doing with these photos! It's up to you.

Born in Deventer and died in the DEI does not qualify for this list. However, I am working on another list showing Dutch people who died outside the Netherlands. So if you want me to show this person in that list you are more than welcome to send the obituary.

Hope the circumstances in the family will improve!

Kind regards

Peter

PS Had to smile about your "orbituary". Is that an obit that takes place in space? ;-)

Peter Miebies

Ha ha. I'm an idiot who lives upside down!!!! Also am assuming you mean Dutch people that died outside of Holland,not English?

Libby

Elizabeth Elfrink

I never said that!!!!! And your assumption is correct.

Peter

Peter Miebies

De lijst op mijn blog is inmiddels gegroeid tot ruim 500 namen van overleden personen die, meestal in de 20e eeuw, in Nederlandsch Indië geboren zijn. Van veruit de meesten heb ik een rouwadvertentie, van een klein aantal een foto van een grafsteen (Den Haag, begraafplaats Westduin) of een ander soort publicatie.

De lijst vindt u op http://patmcast.blogspot.com/2012/12/born-in-nederlands-indiedutch-east.html.

 

Mvg

Peter

Peter Miebies

Op mijn blog vindt u nu de namen van meer dan 1000 mensen die in de 20e eeuw in Ned. Indië geboren zijn en inmiddels overleden, meestal in Nederland. Nieuwe namen blijven toegevoegd worden.

Hebt u belangstelling voor een bepaalde advertentie, dan is een scan verkrijgbaar, gratis uiteraard. 

De URL is http://patmcast.blogspot.nl/2012/12/born-in-nederlands-indiedutch-east.html.

Mvg

Peter

Peter Miebies

Mijn blog, met de namen van overledenen die in de 20e eeuw in Ned. Indië geboren zijn, bestaat vandaag precies 4 jaar. In de afgelopen jaren heb ik 1.335 rouwadvertenties verzameld. Voor geïnteresseerden in een bepaalde naam, is zo'n advertentie zonder kosten beschikbaar. Het blogadres is inmiddels http://patmcast.blogspot.com/2012/12/born-in-nederlands-indiedutch-east.html. Mijn e-mailadres vindt u daar ook.

Mvg

Peter

Peter Miebies

In het in het vorige bericht genoemde blog, staan inmiddels meer dan 1.500 namen. En misschien die waar u naar zoekt ook. Een bijbehorende rouwadvertentie krijgt u na aanvraag geheel en al gratis.

Mvg,

Peter

Peter Miebies

Sinds het vorige bericht in april zijn er weer zo'n 500 rouwadvertenties toegevoegd van personen die, voor het overgrote deel, in de 20e eeuw in voormalig Nederlands Indië resp. Indonesië geboren zijn. De teller staat dus inmiddels op meer dan 2000. Desgewenst kunt u de betreffende advertentie, waarin vaak aanknopingspunten voor verder onderzoek, kosteloos bij mij krijgen. Alle ruim 2000 namen staan genoemd in mijn blog http://patmcast.blogspot.com/2012/12/born-in-nederlands-indiedutch-east.html. Mijn e-mailadres staat daar genoemd maar u kunt ook de vraag stellen door een opmerking te maken via 'post a comment' aan het eind van deze blogpost.

Mvg,

Peter

Peter Miebies

Inmiddels is het aantal rouwadvertenties van mensen, die (meestal) in de 20e eeuw in Indië/Indonesië geboren zijn, tot boven de 2500 gestegen. Hun familienamen en geboorteplaatsen vindt u hier: http://patmcast.blogspot.nl/2012/12/born-in-nederlands-indiedutch-east.html. Zie ook de berichten hierboven voor meer details.

Mvg,

Peter

Peter Miebies

Het aantal rouwadvertenties op mijn blog, van mensen, die (meestal) in de 20e eeuw in Indië/Indonesië geboren zijn, is hedenochtend boven de 3000 gestegen. U kunt van zo'n advertentie desgewenst een kopie krijgen. Hoe? Dat leest u op http://patmcast.blogspot.nl/2012/12/born-in-nederlands-indiedutch-east.html. De lijst met gegevens (plaats/jaar van geboorte plus de familienaam) is alfabetisch gesorteerd op de eerste letter van de familienaam. Ook het waarom van deze lijst wordt op het blog genoemd.

Mvg.,

Peter

Peter Miebies


Inmiddels is het aantal "Indische rouwadvertenties" tot 3500 gestegen. Voor de namen van betrokkenen, zie de link in het bericht hierboven.

Mvg,

Peter

Peter MiebiesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu