stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Ik zoek nazaten van Charles Louis Termijtelen (1917) ivm dagboek


Profiel afbeelding

De reden dat ik op zoek ben is dat ik in bezit ben van het dagboek van de zus van Charles Louis Termijtelen, geschreven in Indonesie tijdens WOII. Ik ben op zoek naar nazaten die geinteresseerd zijn in dit dagboek.

Charles was getrouwd met Geertruida Theodora Borst (8-7-1917) en heeft drie kinderen Hans C (8-9-1948), Annemarie MJ (17-5-1950) en Louise E (4-3-1952). Hij is met zijn gezin verhuis naar Australie in 1959.

 

U kunt contact opnemen via dit forum

 

Bij voorbaat dank 

Mvg

Gert-jan Bremer

Gert-jan Bremer

Mogelijk is dit de gezochte Hans

 u kunt hem een berichtje sturen via bericht.

https://www.facebook.com/hans.termytelen.5?fref=ts

Elisabeth

Geachte heer Bremer,

Hans Termytelen en Annemarie Termytelen zijn beiden te vinden op Facebook.

Hans woont in Sydney en ze zijn beiden afkomstig uit Narrabeen, New South Wales, Australie.

Bij het account van Annemarie staat een emailadres genoemd van een collega van haar. Als je

de naam van de collega voor het @ verandert in die van Annemarie heb je wellicht meteen haar zakelijke mailadres te pakken.

Succes met je verdere zoektocht.

Bas de Vet

bas de vet

Bedankt! Ik ga er achteraan.

Gert-jan Bremer

Bedankt !! Ik ga er achteraan

Gert-jan Bremer

Beste Gert-Jan,

De overgrootvader van Charles Louis T. (Johannes Cornelis T.) was een oudere broer van mijn overgrootvader (Henri Antoine T.). Zie Nederlands Patriciaat deel 71.

Als er vanuit Australië geen belangstelling voor het dagboek is zou ik geïnteresserd zijn het te ontvangen.

Hartelijke groeten,

Jan Willem Termijtelen

Overveen

[e-mailadres verborgen]

j.w. termijtelen

Beste Jan Willem

ik heb inmiddels contact met de familie in Australie en zij willen het dagboek graag ontvangen. IK ga het in ieder geval scannen dus je kunt sowieso een digitale kopie daarvan krijgen.

Mvg

Gert-jan

Gert-jan Bremer

Heel graag, Gert-jan, bij voorbaat dank! Hartelijke groeten,

Jan Willem

j.w. termijtelen

Beste Gert-Jan Bremer, mijn oudste zus is Marijcke Temijtelen. Zij is (denk ik) de oudste dochter van  Charles Louis Termijtelen, en woont in Nederland. Ik kwam toevallig terecht op dit stamboomforum. En heb Marijcke over het dagboek van haar tante verteld. Deze tante heeft ze gekend. Het betekent veel voor mijn zus.  Het is fijn als ze dit dagboek nog (digitaal) kan ontvangen. U mag mij uiteraard om meer informatie vragen over Marijcke en mijzelf en haar/onze relatie tot Charles Louis Termijtelen. Ik neem aan dat u mijn mailadres kunt zien.  Alvast heel hartelijk dank voor uw reactie! Marianne Veldman  

M. Veldman

Beste Marianne, ik ben zeer geïnteresseerd in jullie relatie tot Charles Louis Termijtelen. Bijzonder, omdat ik in oude emigratie papieren 3 kinderen vond, Louise, Annemarie en Hans.

Ik hoor graag van je.

met vriendelijke groet

Gert-jan Bremer

Gert-jan Bremer

Beste Gert-Jan, ik ga het Marijcke vragen, hoe een en ander is gegaan. Voor zover ik weet is de vader van Marijcke eerder gehuwd geweest met mijn moeder.  Marijcke is hun enige kind, geboren in Indonesie. Mag ik vragen wat jouw relatie is met het dagboek? Met vriendelijke groet, Marianne

M. Veldman

Bart

Beste Gert-Jan, 

Ik probeer binnenkort wat meer informatie te sturen in overleg met Marijcke. Tot dan.

Met vriendelijke groet, Marianne

M. Veldman

Beste Gert-Jan, mijn zus Marijcke heeft voor het laatst contact gehad met haar vader Charles, rond 1958, toen hij in Rijswijk (Nederland) woonde. Daarna is hij met zijn gezin naar Australie verhuisd. Haar en mijn moeder is inderdaad Georgine van Hemert, zoals Bart die informatie heeft gedeeld. Heel fijn dat deze informatie nog beschikbaar is. Dank!

Met tante Ilse, de zus van Charles, die het dagboek waarschijnlijk heeft geschreven, heeft ze lang een fijn contact gehouden. Ilse woonde toen in de Verenigde Staten. Marijcke heeft verder niet veel informatie. Ik hoop dat dit voldoende is om haar relatie tot het dagboek duidelijker te maken. Met vriendelijke groet, Marianne

M. Veldman


@ Marianne,

Het is aan te raden je mailadres te verwijderen om evt misbruik te voorkomen. Je kunt met elkaar in contact komen door links onder een bericht op de naam van de plaatser te klikken en te kiezen voor - neem contact op.

mvg-Ben

Ben WegmanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu