stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Afidon



Profiel afbeelding

Dit is een familie waar ik in Indonesia, Djatinegara Jalan Tegalan 3.samen mee gewoond heb. Wij gingen naar Holland in 1954 en zij bleven achter. Vader en Moeder beiden overleden toen de kinderen nog jong waren. Ik zelf was te jong om iets voor hun te kunnen doen. Kan iemand mij vertellen wat er van hun is geworden en waar ze nu zijn. Ze zijn nou verbonden met de familie Leman. Ik weet niet of de spelling van de namen juist zijn. De kinderen heten. Ciska, Trix en George en de jongste ben ik op het oegenblik vergeten. Alvast bedankt.

Louise Spalding - 7 feb 2016 - 20:52

@ Louise,

Ik hoop dat je via dit forum een bruikbare aanwijzing kunt krijgen. Maar persoonlijk denk ik dat je vraag wellicht meer mensen met Ned. Indische roots zal bereiken indien gesteld bij http://asaloesoel.igv.nl/ of http://indisch4ever.nu/ of  http://www.moesson.nl/. Indien je daar je vraag deponeert meld svp wel even dat de vraag ook op dit forum loopt.

mvg-Ben

Ben Wegman - 7 feb 2016 - 21:27


Ik heb de family Affidon gevonden. Via Facebook heb ik een familylid kunnen bereiken. Hartelijk dank voor al de moeite. Met vriendelijke groeten Louise

Louise Spalding - 9 sep 2016 - 12:59







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu