stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Indonesië » Gezocht informatie over Wilhelm Karel Joseph Flach

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Gezocht geboortedatum, -plaats, overlijdensdatum en -plaats van Wilhelm Karel Joseph Flach gehuwd met Clara David op 6 oktober 1894 te Magelang. Clara David is geboren op 29 oktober 1876 te Temanggoeng. Ook van haar vindt ik geen overlijdensdatum en -plaats. Vermoedelijk zijn zij overleden in Soekaboemi. De adresboeken vermelden hen daar tot 1941. Op Delpher heb ik veel artikelen gevonden over W.K.J. Flach hij is o.a. onderluitenant met het stamboeknummer 28117. Via het SIB en SAIP krijg ik geen informatie. Momenteel ben ik niet in de gelegenheid om naar het RA te gaan. 

Frans Winkens

Flach? Ik zoek mijn familie, heb 3 onafhankelijke stamreeksen, maar ik heb geen gegevens dat ze naar Indonesië zijn gegaan.

Wie is de "stamvader"van "uw' Flach-en? Misschien heb ik die en heb ik daar meer info over.

Succes en bedankt voor info!

K.

K.Flach


Wilhelm Karel Joseph Flach is de enige Flach die in de parenteel David voorkomt als aangehuwde van Clara David. Meer info moet te vinden zijn via de militaire stamboeken bij het RA en CBG.

Frans WinkensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!