stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Indonesië » Wie is Johanes Krans?

Dag Rob, leuk dat je reageert. De reden waarom ik dit bericht begonnen ben was mijn verwondering om het tegenkomen van een Nederlands graf ergens in een dessa op Java. Ook nog bij een onderneming waar ik onderzoek naar doe. Mijn grootvader is administrateur geweest op deze onderneming en mijn moeder, ooms en tantes zijn op deze onderneming opgegroeid. Ik ben zeer geïnteresseerd in het wel en wee van Mento toelaken in en na de oorlog. Ik begrijp dat je vader juist in deze tijd daar gewoond heeft? Ben erg benieuwd of hij nog verhalen en foto's over deze tijd heeft.

F.E. van der Burg


Verhalen zijn er zeker, foto's helaas niet. Een mooie houvast om met hem het verleden op te halen. Dit wordt steeds moeilijker, omdat hij dement aan het worden is. Ik ga verder graven naar de eerste Nederlandse Krans, Johann Wilhelm uit Zwolle. Ik moet nog even uitvissen hoe dit hele forum werkt en waar ik welke informatie vandaan kan halen. 

Rob Krans
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!