stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Cornelia van der Valck

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

De erven van zekere Jacob van der Valck hadden in 1730 bezit te Poeldijk [link]

JP Ouweltjes

Trouwen Monster civiel  [link] doorgeakkerd tussen ca. 1657 en 1704 maar geen succes. Wel naam Van der Valck aantal malen gezien.

JP Ouweltjes

Fantastisch!  Dit helpt mij weer wat verder. Dank!

Lida Strik- van den Berg

Zie "Google" voor voorgeslacht van Bartholomeus ("Bartholomeus van der Valk" Poeldijk).

G.Karssenberg

Als ik dat doe dan kom ik hier terecht, waar wordt geclaimd dat Bartholomeus een zn. was van Claes Laurisz van der Valck. Terwijl het ons in de eerste plaats gaat om Bartholomeus Jacobsz van der Valck, en in die richting lijkt het ook te wijzen als naar de doopgetuigen gekeken wordt (bericht Willem Hak hierboven). Snappen we dit?

JP Ouweltjes

Ja, Bartholomeus Jacobs van der Valck was dan de broer van Cornelia Jacobs van der Valck, aangezien hij getuige is bij de doop van Cornelia's kind Willem.  Ik zoek dan een Jacob van der Valck als vader van Cornelia en Bartolomeus.  

 

De Bartholomeus Claeszn was misschien wel familie maar die wordt pas in 1712 geboren en de Bartolomeus die getuigd bij de doop van Willem, doet dat in 1717.  

Lida Strik- van den Berg

De tweede getuige bij de doop van Willem was Lena Jacobs van der Valck. Dit zal dan een zuster zijn van Cornelia en Bartholomeus. 

Lida Strik- van den Berg

Ter info: de Neeltje Jacobs van der Valck gedoopt te Amsterdam 27 november 1695 (Vader: Jacobus vdV, Moeder Aaltje van der Woude) had geen broers en/of zusters met de naam Bartolomeus (Meus) of Magdalena (Lena).

Philip H. van der Valk


Phillip H. van der Valk:  Nee, zij hebben Marritie van der Woude als getuige. Maar ik ben al van het idee afgestapt dat mijn Cornelia uit Amsterdam komt. Het is waarschijnlijker dat ze in omgeving Den Haag  geboren is.

Lida Strik- van den BergPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!