stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Johannes Edouard BEUKERS

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Familie (kinderen of kleinkinderen) of bekenden (personen die hem of zijn familie hebben gekend) gezocht van Johannes Edouard BEUKERS, geboren Malang 5 december 1904. Hij woonde voor de 2e WO te Jogyakarta en was gehuwd met SOEMIJAH / SUMIJAH. Hij was instructeur automonteur cursus en vermoedelijk was hij KNIL militair. Na 1945 loopt zijn spoor dood.

R.Coert

Bedet

U kunt bv contact opnemen met de afdeling oorlogsnazorg van het Nederlandse Rode Kruis. Reken op doorlooptijd van ca 3 maanden.

https://www.rodekruis.nl/hulp-in-nederland/oorlogsarchief/

Hij heeft gewerkt aan de Birma spoorweg https://www.japansekrijgsgevangenkampen.nl/Birma-Siam%20ORs%20nov%201944%20B.htm

Misschien dat u ook informatie kunt aanvragen bij SAIP (stichting administratie Indische Pensioenen) te Heerlen.

https://www.saip.nl/nl/content/pages/contact-invoer.aspx  Verwerkingstijd 2-3 maanden.

mvg-Ben

Ben Wegman


Beste Heer Coert,

Johannes Eduard Beukers werkte op 21 april 1943 aan de Birma spoorweg. Wat voor U bekend is. Ik wil U een tip geven vraag voor de zekerheid bij het CBG een persoonskaart aan. Dan weet je of hij in Nederland is overleden. Uit ervaring, zijn veel familieleden uit het voormalig Ned. Indië vertrokken, zowel naar Canada, Australië of USA. 

Mvg MAS

ria hogenesPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!