stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Indonesië » gegevens gezocht van Henricus Smeets 1891-1964 KNIL militair

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Goede middag,

In mijn stamboom vind ik de KNIL Militair Henrdricus Smeets geboren 14-02-1891 in Rothem/Meerssen en na meerder keren in Indonesie geweest te zijn is hij in 1950 definitief teruggekeerd met zijn gezin een overleden in Rothem /Meerssen 1964.

Tijdens zijn verblijf in Indonesie is hij getrouwd met Maria Nancy Samiran geboren 13-10-1891 Probolinggo en overleden 1966 Rothem/Meerssen.

Wat ik zoek is de plaats en datums van hun huwelijk en geboorte van de Zoon 1927 Hendricus en Dochter Agnes.

De dochter is getrouwd met ? Leliveld mogelijk ook in Indonesie.

Wie iets weet over hun , laat het me even weten.

bij voorbaat dank

John Snackers.

John Snackers

Tip: vraag persoonskaarten aan van Henrdricus Smeets en Maria Nancy Samiran bij het CBG:

http://cbg.nl/diensten/uittreksels-pkpl/

Theo van Bemmel

Theo,

Bedankt voor de tip, blijft de vraag of ik daar ook een antwoord krijg over hun huwelijk en geboortedatums in Indonesie.

groet

John Snackers

John Snackers

Evt kunnen de stamboeken ook aanvullende informatie opleveren. En natuurlijk niet te vergeten: het pensioenfonds. SAIP in Heerlen. https://www.saip.nl/nl/content/pages/contact-invoer.aspx

mvg-Ben

Ben Wegman


Beste Ben,

Ik heb al heel wat uren besteed bij het doorzoeken van Stamboeknummers en daarbij heel wat interressante data gevonden, helaas is het me niet gelukt het VS 67745 document ( staat vermeld op stbknr 46837 en 44735) te vinden waarin staat waar en wanneer hij met wie hij gehuwd is.

Dank voor de link naar SAIP, hier ben ik lang geleden nog eens op bezoek geweest voor opzoekwerk. Zal daar dus ook nu weer mijn vaag daar neerleggen.

Fijne Kerst en beste wensen voor 2018

groet John Snackers

John Snackers
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!