stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Willy Chavagne Croes



Profiel afbeelding

op www.roosjeroos.nl geb. gevonden van Ernestine Kiburger Bandoeng 3-4-1905. Volgens mij is zij de moeder van Willy Croes. de ouders van Ernestine kunnen Ernst Kiburger zijn, hij is al eerder genoemd.

De zoon van Willy heet Ernst Maria geb Mampang 15-9-1947 en waarom zou Ernst Kiburger dan niet de grootvader van Willy Croes kunnen zijn?

Wil Furrer-Kroes - 8 mar 2018 - 18:29

Will,

 

Willy C Croes is een dochter van Jacob Croes gehuwd met Ernestine Kiburger of er meer kinderen zijn in dit huwelijk is mij nog niet bekend. Ernst Kiburger is de vader van Ernestine en hij was gehuwd met Wilhelmina Christina Roggen.

De familie Roggen waar ik naar op zoek ben is afkomstig uit Eeke in Belgie en werd achtereenvolgens Roghe maar ook Rogge en Roggen geschreven.

met vriendelijke groeten

John Snackers

John Snackers 2 - 9 mar 2018 - 15:35

Beste John Ik kwam door nieuwsgierigheid op deze site en las dat u informatie zocht over Willy Chavagne - Croes. Zij is mijn tante, de zus van mijn vader Thomas Croes. Ze woont in Assen in een verzorgingshuis. Mocht u vragen hebben dan kan ik u in contact brengen met de familie Chavagne. Ze was getrouwd met Armand Chavagne en heeft twee zonen Ernst (Kampen) en Lex (Assen) en 4 achterkleinkinderen. Zij is inderdaad de dochter van Jacques Croes en Stien Kieburger. Mijn opa en opa. Ik ben in het bezit van foto albums. Mocht u vragen hebben dan hoor ik het wel. Vriendelijke groet Erna Croes

Erna Croes - 12 aug 2018 - 12:01

Hallo Erna,

Wat leuk dat je je meld op mijn zoektocht naar Willy Croes en haar man Chavagne.

Is Thomas Croes getrouwd met Lucie Dirks?  

Dan heb ik heel wat vragen zoals wie waren de ouders van Thomas en hoeveel kinderen waren in dat gezin.?

Maar ik heb nog veel meer details dit ik met je wil uitwisselen denk aan foto's, vandaar dat ik graag deze discussie verder wil zetten via mijn email adres snackers-j@hetnet.nl.

Stuur me even een korte mail , dan gaan we verder over dit thema want ik heb heel wat vragen over Croes, Chavange, Kiburger, Roggen, Mannot,Pangemanan.

 

groetjes

 

John

John Snackers 2 - 12 aug 2018 - 17:24

Beste John,

Je zoekt Willy Chavagne Croes. Ik ben haar zoon Ernst Chavagne (oud marinier). Ze leeft nog maar ze is al 92 jaar oud en dement.

Jij kwam wel eens bij mijn oma en die was getrouwd met John Hillebrand

Als je meer wil weten over mijn moeder kun je mij mailen of bellen 0619699496

m.vr.gr.

Ernst Chavagne

E. Chavagne - 23 mei 2019 - 14:38


Beste Ernst,

Fijn dat je reageerd.

Maar ik heb nog veel details die ik met je wil uitwisselen denk aan foto's, vandaar dat ik graag deze discussie verder wil zetten via mijn email adres snackers-j@hetnet.nl.

Stuur me even een korte mail , dan gaan we verder over dit thema want ik heb heel wat vragen over Familie Croes, Chavange, Kiburger, Roggen, Mannot,Pangemanan en Coldenhoff. schijnbaar zijn er vele relatielijnen tussen deze families en zou ik graag meer hierover willen weten en begrijpen.

 

met vriendelijke groeten

John Snackers

John Snackers 2 - 23 mei 2019 - 18:07







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu