stamboomforum

Forum logoFora » Onderzoek in Indonesië » Willy Chavagne Croes

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

John, 

Ernst Kiburger (??-??) was gehuwd met Wilhelmina Christina Roggen (1884-??), dochter van Charles Louis en Jacoba.

George Reinhardt Jeppe was gehuwd met Constance Roggen (1880-1965), zuster van Wilhelmina Christina Roggen. Uit huwelijk van George en Constance kwam voort zoon Carl Roggen (1907-1999) , die gehuwd was met Petronella Boers (1924-1956).

Petronella Boers was dochter van Theodoor Marie Cornelis Boers (1889-1944) die gehuwd was met Victorina Roggen (1897-1928)  en deze was jongste zuster van Wilhelmina Christina en Constance Roggen.

Dus Carl Roggen was (met officiele toestemming) gehuwd met zijn nicht Petronella Boers.

Paul Willem Mannot (1907-1987) was gehuwd met Gerarda Roggen (1911-2004), dochter van George Reinhardt en Constance Roggen.

Rest nu nog de lijn te vinden tussen Willy Chavagne en de hierboven genoemden en dat zou dus inderdaad via Kiburger/Croes moeten zijn.

 

Dit is wat ik heb qua bindingen/relaties.

 

Gr/Hans

J.H.M. Boers

Kijk wellicht een naar de volgende link

http://hans.is-s.info/genweb/stam-ens/stam-ens-000002-pframeset.htm?stam-ens-000002-p.htm

Daar komt ook de voornaam Constance Kiburger in voor, wellicht een idee om de contactpersoon te benaderen? ik ben wel is waar niet de naar Croes tegen gekomen maar je weet maar nooit of hij iets meer weet.

Wil Furrer-Kroes

Will, de site waar je naar verwijst is van Hans ten Cate en de gegevens inzake  onder andere van Roggen en Kiburger zijn van mij afkomstig.

Desondanks dank voor je attentie.

 

Gr/Hans

J.H.M. Boers

Toevallig keek ik daar op en kwam wel de naam Kroesen daarin tegen.

De combinatie Roggen en Croes komt ook in Belgie voor. Ik heb een huwelijk vn Hubertus Roggen geb. Hasselt (B) 1823 tr. ald. 17-10-1849 Maria Ludovica Croes geb. ald. 1823 dr. van Anna Maria Croes geb. Alken 1788. Verdere gegevens ontbreken.

Maar wel toevallig deze combinatie.

Wil Furrer-Kroes

Beste Wil.

De roots van de Familie Roggen komt inderdaad uit Eeke in Belgie , echter de door jouw vermeldde echtpaar heb ik nog niet kunnen relateren met de door mij gezochtte Roggen en Croes. Ga ze wel opnemen in mijn bestand en verder uitzoeken.

Hartelijk dank voor deze hulp/

met vriendelijke groeten

John Snackers

John Snackers

op www.roosjeroos.nl geb. gevonden van Ernestine Kiburger Bandoeng 3-4-1905. Volgens mij is zij de moeder van Willy Croes. de ouders van Ernestine kunnen Ernst Kiburger zijn, hij is al eerder genoemd.

De zoon van Willy heet Ernst Maria geb Mampang 15-9-1947 en waarom zou Ernst Kiburger dan niet de grootvader van Willy Croes kunnen zijn?

Wil Furrer-Kroes


Will,

 

Willy C Croes is een dochter van Jacob Croes gehuwd met Ernestine Kiburger of er meer kinderen zijn in dit huwelijk is mij nog niet bekend. Ernst Kiburger is de vader van Ernestine en hij was gehuwd met Wilhelmina Christina Roggen.

De familie Roggen waar ik naar op zoek ben is afkomstig uit Eeke in Belgie en werd achtereenvolgens Roghe maar ook Rogge en Roggen geschreven.

met vriendelijke groeten

John Snackers

John Snackers
Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!