stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Voorouders Johanna Engelina Kreefft, dr. van Johan Hendrik A. Kreefft * 1855 Soerakarta



Profiel afbeelding

Geweldig wat een werk jullie hebben verzet, Ben en Bart!!! Ik ga er de komende dagen eens goed voor zitten om alles te lezen en te verwerken. Afgelopen week heb ik ook de VOC-archieven doorzocht op Kreefft en Kreeft naar de (voor)vader van Johan Laurens. Enkele potentiële kandidaten gevonden. Waarschijnlijk dezelfde als die jullie gevonden hebben.

Voorlopig zet ik deze search op [opgelost] maar jullie horen zeker nog van mij! 

Tot zover heel erg bedankt!!! Vgr. Lody

Lody Pieters - 13 mar 2021 - 19:59

Ik heb het volgende gegeven gechecked omdat ik het niet in roosjeroos kon vinden:

"In almanak 1817 het overlijden van Philipina Kiliaan wed. Kreefft". Ik kan haar inderdaad terugvinden in de almanak van 1817, maar volgens mij is dat onder het kopje " Naamlyst der Europische inwoonderen op het Eiland Java". M.a.w. de weduwe woonde in Soerakarta in 1817:

" Kiliaan, Philipina wed Kreefft " 

Dus de koppeling tussen een geboorte en een overlijden in 1817 van een Philipina verdwijnt. Maar ze is in 1817 nog steeds weduwe, dus haar man is voor 1817 overleden, dat blijft.

-Bart- - 15 mar 2021 - 09:01


Ik zal het vandaag nog even nalezen, maar ik neem aan dat je helemaal gelijk hebt. Sorry voor evt verwarring.

mvg-Ben

Ben Wegman - 15 mar 2021 - 09:09







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu