stamboomforum

Forum logoOnderzoek in Indonesië » Worthington John en zijn vrouw/PartnerSepera Sophia Dorothea mijn overgrootoudersProfiel afbeelding

En heel veel dank aan allen. Ik weet nu wie de vrouw was van mijn voorvader John Worthington, wellicht een (Schotse) schipper of in elk geval bemanning op een zeilschip. De familiefabel over de vrouw van John Worthington is nu ook van de baan. Ik weet nu dat Neucreen een Zweed was, dat Broverius van Nidek wellicht een medegrafeigenaar was samen met John Worthington . En ja, mijn grootvader John Mary Wiedenhof had nog een tweede partner na het overlijden van zijn vrouw Mary van Oeyen. Zij heette Mariati en was een Christenvrouw zoals men daar trots zei. Vier kinderen, allen geëcht (nette grootvader) , een (John) overleden, een als stoker op schip bij slag op Javazee. De twee volgende,  Lotje en Fried (Charlotte, Godfried) heb ik gekend en ik heb sinds kort  contact met Frieds jongste zoon ,Bart Wiedenhof. Ik denk dat ik de oudste van de sibbe Wiedenhof ben. Mijn achterkleinzoon Wiedenhof is net een jaar oud. Wellicht leest hij later de stamboom en ziet hij hoe goed u me allemaal hielp, Bart , Ben, Maarten en anderen. 

Vrolijke groet,

Niels (1933)

n.wiedenhof - 15 jun 2022 - 16:41

Hartelijk dank voor uw vriendelijke reactie. Veel succes met evt verdere onderzoeken.

mvg-Ben

Ben Wegman - 15 jun 2022 - 18:41


Sluit ik me van harte bij aan Ben.

Maarten Krips - 16 jun 2022 - 20:31Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu