stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » wijziging gegevens [opgelost]


Profiel afbeelding

Goedendag,

Ik ben Barbara Kooy geboren 20-03-1954. Ik ben de 2e dochter van Guurtje Glas en Cornelis Kooy. Nu vond ik deze beiden in een stamboomoverzicht. Mijn moeder, Guurtje Glas, is geboren op 27 april 1932, dat is juist. Zij is overleden op 23 april 1963. Zij was toen bijna 31 jaar oud. Dit weet ik zeker omdat mijn vader hertrouwde in juli 1963 <verwijderd> . Graag wijziging van de gegevens.

Vriendelijk groeten.

 

***I.v.m. de AVG Privacywet is uw tekst door de moderator verwijderd. Voor het vermelden van persoonsgegevens moeten zij aantoonbaar overleden zijn. 2-3-2019 8:43:41***

Barbara Kooy


Beste Barbara, dit is niet de beste plek om je bericht te plaatsen. Om je gegevens te laten wijzigen in een stamboom moet je contact opnemen met de stamboomeigenaar zelf.

Ik heb een deel van je tekst moeten verwijderen i.v.m. de privacywet. Zie ook de rode balk boven het tekstblok waar je je vraag hebt gesteld.

Yolanda LippensPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu