stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » Probleem met hergebruikte gedcomnummers


Profiel afbeelding

Ik heb op mijn nieuwe laptop mijn gedcom opnieuw in mijn stamboomprogramma gezet. Ik heb daarbij, achteraf gezien helaas, ja gezegd op de vraag of gedcomnummers hergebruikt mochten worden. Het gevolg is dat het 'Googleresultaat' niet meer overeen komt met wat op de genealogieonlinepagina staat. Zoek en vind je bijvoorbeeld via Google naar 'Piet' en klik je in Google op dat resultaat, dan kom je op de pagina met informatie over 'Jan' terecht. Lost dit zich uiteindelijk na verloop van tijd vanzelf op? Of kan ik beter mijn publicatie verwijderen en een nieuwe publicatie maken op genealogieonline? 

T. Veth

Beste heer/mevrouw Veth,

Het beste kunt u uw publicatie compleet verwijderen, een nieuwe correcte gedcom maken en opnieuw uploaden bij genealogie online.

Dan moet het probleem het de hernummering opgelost zijn. Laat u even weten of dat lukt?

Yolanda Lippens


Hartelijk dank! Ik ga het proberen. Wellicht duurt het even om te zien of het is gelukt. Ik weet niet hoe snel Google de nieuwe publicatie dan 'indexeert'.

T. VethPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu