stamboomforum

Forum logoGenealogie Online » privacy-waarschuwing voor Genealogie-Online


Profiel afbeelding
Beste Enno, nogmaals mijn excuses voor mijn fout en hartelijk dank voor je aanwijzing! Vriendelijke groet, Dineke

Los-Barth

Beste Dineke,

Het belangrijkste is, dat je al doende de weg op dit forum leert te vinden. Er is hier veel kennis beschikbaar, en een schat aan gegevens in de stambomen op Genealogie Online. Leef je uit!

groetjes,

Enno

Enno Borgsteede

Beste Thea, in het verleden (ca. 2008?) heb ik de naam Turin/Van Turijn gezocht in Stamboom Forum, dat heb ik destijds verkeerd gedaan en daarmee was Enno Borgsteede niet erg dankbaar. U had gegevens van Jannetje Willems van Turijn 1756 geb. Amsterdam. Huwelijk met Van Ingen? De gegevens die u destijds gaf kloppen exact: dat zijn idd. mijn voorouders.......ik vond hen in het Doopregister. Daarna altijd verder blijven zoeken,maar nooit verder gekomen, tot mijn spijt!  Ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat onze tak uit Turijn komt. Wilt u aub. nogmaals hulp bieden door te helpen verder te zoeken naar wat u nog meer over dit geslacht uit Amsterdam kunt vinden?

Ik weet niet of ik het nu wél goed doe.......hopelijk kom ik ooit nog eens verder! In ieder geval een vriendelijke groet, Dineke Los-Barth

Los-Barth

Waarde lezer, inmiddels genoeg info gekregen over de naam Van Gelder uit TWELLO.

Dank aan uw aller hulp, met groet, Los-Barth

Los-Barth

Willem van Turijn, van Amsterdam, 21 jaar, in de Palmstraat (moeder: Johanna Jans) ondertrouwt in Amsterdam op 11.6.1751 met Jannetje van Ingen, van Amsterdam, 25 jaar (grootmoeder: Susanna Groothoft).

G. Karssenberg

Beste heer Karssenberg, hartelijk dank voor uw hulp bij mijn vraag over voorouders Van Turijn!

Hartelijke groet, Dineke Los-Barth

Los-Barth

En ik vermoed dat deze Susanna Jans de hierboven genoemde grootmoeder Susanna Groothoft is:
Op 10.1.1714 wordt in de Noorderkerk in Amsterdam ene Jan gedoopt, zoon van Jan Uldrickse Groothof en Susanna Jans.
En er worden meer kinderen gedoopt.

G. Karssenberg


Dat vermoed ik ook, G. Karssenberg! Dankzij uw oplettendheid heb ik ook weer enkele nieuwe sporen na te gaan, waarvoor mijn dank!

Hartelijke groet, Dineke Los-Barth

Los-Barth
Dit onderwerp is gesloten, omdat de gebruiker die dit onderwerp startte zich heeft uitgeschreven. U kunt dus niet meer reageren.