stamboomforum

Forum logoFamilySearch » Ik kan geen URL van Familysearch Meer openen via Stamboomforum op mijn tablet in het buitenland .


Profiel afbeelding

Beste lezers .

Ik kon Jaren lang via mijn tablet in buitenland een URL openen  van Familysearch ,  nu niet Meer , ik krijg  nu elke keer de startpagina

Van Familysearch om in te loggen ,Weet iemand daar Meer van ?

Alvast bedankt .

Bob van der valk

Je moet tegenwoordig inloggen, is gratis, even een profiel aanmaken.

Heidi Jonkman

en b.v. Google Chrome gebruiken, IE wordt niet meer ondersteund.

De omschrijving in dit topic vind ik summier, kan de starter van dit topic niet even een betere omschrijving geven van zijn titel !

Vr.groet,
Everardus

Everardus Rollema

@ Heer Rollema ik heb Titel aangepast , bedankt voor Bericht .

@ Heidi Jonkman ik heb een Account bij Familysearch , maar geen inloggegevens bij me , ik hoefde dat nooit te gebruiken .

Maar bedankt voor uw Bericht .

Bob van der valk

Beste heer van der Valk,

De titel en Uw probleem is mij duidelijk. Ik weet niet of U met iemand anders bent met een emailadres, want dan zou ik in Uw geval een nieuw account kunnen aanmaken, zodat U toch verder kunt zoeken op FS of aangeven dat U Uw gebruikersnaam/wachtwoord niet meer weet. Ik neem aan dat U weet met welk emailadres U zich eertijds heeft aangemeld.

Vriendelijke groet,
Everardus

Everardus Rollema

Willem Hak


@ heer Rollema,  bedankt voor  uw aanbod . Maar ; ik moet maar even Geduld hebben ,zal in vervoLg  mijn inloggegevens  meenemen.

Allen bedankt voor het reageren .

M .V.G . Van der VALK .

Bob van der valkPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu