stamboomforum

Forum logoFamiliewapens » waar kan ik zoeken naar afbeeldingen van merktekens zoals staat op een zegelring?Profiel afbeelding

Ik heb dan nog wel geen familie Wapen gevonden maar wel een soort merkteken van de zegelring van Johann Witte, wie kan mij aan meer gegevens helpen. Als je op mijn foto klikt zie je de afdruk.

Waar kan ik b.v. op merktekens zoeken? Zijn zoon werd gedoopt in de uit ca. 1280 stammende Evangelisch-Lutherische St. Nicolai-Kirche in Altenbruch, Niedersachsen. (Altenbruch im Land Hadeln-Ost-Friesland-Niedersachsen), plattdeutsch 'Olenbrook'/Oldenbrocke/Oltenbrocke in ca. 15901

vr.gr. Frans de Wit

Reageren op onderstaande link, met vermelding van uw email adres, want het blijkt dat ik op deze manier niet kan reageren.

http://www.stamboomforum.nl/contact.php?id=5022

Frans de Wit - 10 dec 2010 - 20:20


Ik ben er van overtuigd geraakt dat onze voorouders uit West-Friesland in Noord Holland gekomen zijn al heb ik nog niet de directe link voor altenbruch Noord Duitsland. Maar in het familie wapen komt een witte zwaan / gans voor. Wie heeft dit wapen gevonden?

Frans de Wit - 10 aug 2016 - 19:35Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu