stamboomforum

Forum logoFamiliewapens » Familiewapen Besteman

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.

Profiel afbeelding

Beste Joep,

Het ging inderdaad over Hagenoy. Ik heb overigens verschillende namen gelezen. Ik hou het op Hagenoy. Dat stond, misschien nog wel staat, in het Egmondermeer. Hij bezat onder andere ook een grachtenpand in Alkmaar, ongeveer 35 hectare grond en veel vee. 

Marijtje Steeman zit in mijn familielijn. 6 generaties terug. 

De zoon van Jacques is mijn vader. De computer met informatie over erg veel Bestemannen staat bij ons in huis. Wij zijn woonachtig in Doornspijk. In Doornspijk woonde Jacques van 1974 t/m 2013.

We kunnen zeker contact houden. Ik ben niet van de generatie telefoon boeken, maar ik zal vast uw gegevens kunnen vinden.

Met vriendelijke groet,

Dirk Besteman

Dirk Cornelis Besteman


Beste Dirk Cornelis,

Zover ik weet staat Hagenoy er nog steeds, mijn vader had er verschillende foto's van gemaakt, in mijn bezit. Hieronder link , lijst is lang en gaat over bezittingen op plaatsnaam, gevonden door te googlen op Hagenoy Heiloo.

http://www.hogenda.nl/wp-content/plugins/hogenda-search/download_attachment.php?id=9771&type=loanroom 

Vorig jaar mei had ik e-mail contact met uw vader, (eerst gebeld met uw oma in Doornspijk voor tel nr uw vader) had het druk. Heb ik ook en houd me meer bezig met de stamboom van mijn vaders moeder. Uw grootvader tijdens een telefoongesprek zei dat het niet lukte om mensen te vinden die wilde helpen, vandaar het voorstel waar hij niet meer op terug kwam. U heeft dus de stamboom, ik hoop dat u het nu in een stamboomprogramma hebt zitten.

Ik stam ook af van Marijtje Steeman via zoon Cornelis x Zweekhorst daarna C.J.G.  B x de Ridder hun zoon J.C. B x van den Berg. daarna mijn vader.

Met vriendelijke groet,

Joep Besteman

J. Chr. BestemanPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!