stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » Verborgen Verleden zondag van startProfiel afbeelding

Komende zondag (26 september 2010) is het zo ver, dan wordt op Nederland 2 (om 20:15) de eerste aflevering getoond van Verborgen Verleden. In deze nieuwe serie van de NTR (Teleac) gaan bekende Nederlandse op zoek naar hun familiegeschiedenis. Het format is gebaseerd op het succesvolle Who Do You Think You Are? van de BBC . Hierbij gaat het niet zo zeer om de methodiek maar over de zoektocht, ontdekkingen en de verhalen van de gevonden voorouders. De verhalen voeren de BN-ers naar tal van plaatsen in binnen- en buitenland, leiden tot ontmoetingen met nieuw-ontdekte familieleden en verrassen met onthullingen over voorouders die soms zelfs een rol hebben gespeeld in de geschiedenis van ons allemaal.

In de eerste aflevering gaat Monique van de Ven op zoek naar haar voorouders. Het onderzoek is verricht door het CBG en ook beschikbaar in PDF formaat. In latere afleveringen komen ook Gerard Spong en Youri Mulder aan bod. In het televisieprogramma De Wereld Draait Door spraken zij onlangs over hun ervaringen met hun verleden:


Bob Coret - 24 sep 2010 - 00:12Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu