stamboomforum

Forum logoTV-series / Verborgen verleden » Finding Your RootsProfiel afbeelding

Voor wie niet kan wachten op de volgende aflevering van "Verborgen Verleden", is er de mogelijkheid uit te wijken naar buitenlandse varianten. In Amerika is een variant genaamd "Finding Your Roots". Fragmenten en gehele afleveringen vindt u hier.

Dit programma staat naast het Engels-Amerikaanse programma "Who Do You Think You Are?", dat al eerder werd aangehaald in dit subforum. De afleveringen van de Engelse versie en de Amerikaanse versie zijn ook via het internet te zien.

MVG

Hans 100 - 10 apr 2012 - 04:56

Finding your roots was mij nog niet bekend, leuk. Afleveringen bekijken lukt alleen niet op dit moment, krijg een foutmelding . Bij de Amerikaanse variant van Who do you think you are, te vinden via  http://www.nbc.com/who-do-you-think-you-are/ kan je vanuit Europa sowieso geen hele afleveringen terugkijken, alleen clips. De digitale zender TLC heeft in Nederland een aantal Amerikaanse afleveringen uitgezonden, geen idee of ze daar nog weer mee verder gaan.  Zo te zien kan je op de genoemde site van de Engelse versie ook alleen clips bekijken. Geloof trouwens dat er ook een Australische versie is. Er is in elk geval een hoop interesse voor stamboomonderzoek!

Marije Essink - 10 apr 2012 - 13:36

Nog een leuk programma:"Dead Money". Het is een serie op de Ierse televisie (RTE).

Twee broers hebben als beroep het opsporen van mogelijke erfgenamen van nalatenschappen waarbij geen testament aanwezig is.

Er zijn een aantal afleveringen te bekijken via RTE Player, ik weet alleen niet of dat ook vanuit Nederland te bereikbaar is.

Anneke

Anneke van den Dikkenberg - 10 apr 2012 - 13:36

Van "Who do you think you are?" zijn complete afleveringen terug te zien op YouTube.

Maarten Krips - 29 apr 2012 - 21:40


Ik heb alle uitzendingen van Who Do You Think You Are (UK) in mijn bezit.

Erg interessant.

Finding Your Roots vind ik wat dat betreft minder, omdat er erg globaal gekeken wordt.

Ik ben nog wel op zoek naar dvd''s of downloads van Verborgen Verleden.

Edwin van Lieshout - 22 mei 2013 - 15:45Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu