stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België » Overlijden Dirk Jan van Amerom

De reclame wordt alleen getoond aan bezoekers, niet aan gebruikers die inloggen.


Profiel afbeelding

Begin maart ben ik in het Felix Archief in Antwerpen geweest om de verblijfplaats(en) van Dirk Jan van Amerom en zijn zoon H.C.A. (Anton) van Amerom na te gaan. Als u meer informatie wilt, kunt u mijn blog daarover nalezen. Alleen van Dirk Jan kwam ik informatie tegen en hij heeft op veel lokaties binnen Antwerpen gewoond. Het laatste bericht is dat hij op of rond 10 januari 1896 zou zijn overleden in Scho(o)ten. Is iemand in de gelegenheid om dat na te gaan dan wel mij te melden hoe ik dat verder kan onderzoeken?

Ger Koper

Bij de 10 jaren tafels staat hij niet als overleden in 1896   Bron zoekakten  hier kunt u vele akten opzoeken.

Heeft u ook de geboorte datum? voor ons.  

 

Mvg

Elisabeth

Dirk Jan van Amerom is op 8 januari 1845 geboren in Leiden (NL). Ik zal eens verder zoeken, het is niet onmogelijk dat ik het verkeerd gelezen heb.

Ger Koper

Bedet

Dirk Jan van Amerom is op 10 januari 1896 overleden in Schooten, België. Zie hier voor de overlijdensakte. In de overlijdensakte is hij vermeld als Dirk Johannes Van Amerom. Uit de overlijdensakte blijkt dat hij in Antwerpen woonde en dat hij in Schooten overleden is gevonden.

Johanna C.


Bedankt iedereen voor het meedenken:

  • Elisabeth: het moest Scho(o)ten zijn in Belgie
  • Bedet: dat is een andere zoekvraag van mij.
  • Johanna C: reuze bedankt. Helaas staat er niet bij hoe hij in Schooten is geraakt. Misschien is er een krant uit die tijd beschikbaar?

Ger

Ger KoperPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!