stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Anwerpen rond 1600 gezocht geboorte Thomas Gobel en Ury Gobel rond 1580 opgelostProfiel afbeelding

In Antwerpen vind ik het huwelijk van thomas gobel en Anna Visschers in 1629, ik ben echter op zoek naar de doop van Thomas.
in de huwelijksakte verleden voor notaris balthasar van den berghe wordt er verwezen naar de vader van Thomas Ury, in een andere akte van Petronella Gobel en ene de la broucq wordt deze naam geschreven als Oiry. waarschijnlijk volgens uitspraak.

Eventueel de plaatsen waar de naam Ury vandaan komt kan opheldering geven.

Ik heb vermoed dat zij van buiten Antwerpen komen.

alle hulp is welkom en dank bij voorbaat

Mireille Gobel - 18 apr 2019 - 14:37


Ondertussen heb ik door de notarisactes in Antwerpen verder door te nemen de oplossing gevonden.  zij zijn afkomstig van Feneur, het land van Herve waar ze een watermolen aan de Boland bezaten die in 1627 werd verkocht

Mireille Gobel - 17 aug 2021 - 20:15De auteur van het eerste bijdrage in dit bericht heeft aangegeven dat de vraag is beantwoord of het probleem is opgelost.

Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu