stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België » Overlijden en/of een huwelijk van Josephus Alexander Leopoldus van der Beek? Omg Brugge ca.1817-1827


Profiel afbeelding

Beste forumleden,

Wie kan het overlijden en / of een huwelijk vinden van Josephus Alexander Leopoldus van der Beek ?

Josephus is geboren op 24 maart 1817 in Brugge (België) [bron: BS geboorte Brugge akte nr. 299],

Achtergrond:

Zijn ouders: Alexander van der Beek (geboren 1790 Den Haag en overleden 1827 Den Haag) en Coleta Clara Verbeke (geboren 1792 Dirksmuide en overleden 1831 Rotterdam), trouwden op 30 januari 1817 in Brugge (België) [bron: BS Brugge (België) aktenr. 27]. Coleta woonde in Brugge. Het is onbekend wanneer Coleta en Alexander zijn gescheiden? Zij waren in 1827 niet meer gehuwd of samenwonend. Alexander was militair en in 1817 gelegerd in Bergen op Zoom.

In Nederland heb ik geen spoor van Josephus Alexander Leopoldus kunnen vinden. In Dirkmuide, waar de ouders van Coleta zijn overleden, heb ik ook niets kunnen vinden.

Wie met kennis van de Belgische archieven kan iets vinden van Josephus Alexander Leopoldus van der Beek  ?

Helaas heeft mijn vraag op het forum van "onderzoek in Nederland" (5 december 2015) niets opgeleverd maar mogelijk is Josephus in België overleden.

Ik ben erg benieuwd. 

Marcel van der Beek

Even verwijzing naar de vorige vraag die niet tot resultaat heeft geleid. Zie

Kunt u de onderwerptitel iets uitbreiden . Vermeld tijd/tijdvak en plaats/regio svp.

mvg-Ben

Ben Wegman

Brugge heeft een heel mooi opgebouwd online archief, met naast de akten van de burgerlijke stand ook de archieven van de bevolkingsregisters. Helaas heb ik daar ook geen spoor kunnen vinden van Joseph Alexander.

Arnaud


Beste Arnaud, Jammer dat er in Brugge niks te vinden is. Wie weet elders in België ?

Marcel van der BeekPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu