stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België » gezocht Jo(h)annes van Hasselt (6-10-1751 Namen) x Hendrina Ebbing/ks


Profiel afbeelding

Gm,

ik ben op zoek naar vooroudergegevens van Joannes Hasselt mogelijk gedoopt te Namen (België) op 6 oktober 1751, overleden te Hasselt (Overijssel) op 3 mei 1819 op 70-jarige leeftijd. Joannes is getrouwd op 17-11/19-12-1779 te Hasselt met Hendrina Ebbings/Ebbink, gedoopt te Ommen op 19 september 1756, overleden te Hasselt op 27 januari 1841 en dr. van Jan Ebbink Tabak en Egbertine d'Angremont (vooroudergegevens Egbertine zijn bekend).

Wie kan mij verder helpen?

 

Mvg

Gerard Docter

Gerard Docter

hier de link naar de trouwinschrijving van Johannes Assel & Hendrina Ebbink te Hasselt (Ov) 17.11.1779 (uw typefout in het jaartal maakt de zoektocht lastiger)

Peter B

Dank voor de correctie, is inmiddels aangepast

Gerard Docter

Gerard Docter

Joannes Hasselt mogelijk gedoopt te Namen (België) op 6 oktober 1751

Hoe komt u aan die datum? Ik begrijp dat er geboren te Namen in de trouwinschrijving staat. Heeft u zelf al gezocht te Namen?

Maria van Afferden


Gm Maria,

helaas heb ik de bronvermelding niet vastgelegd. Ik zie de datum wel vaker op internet maar ben bang dat ik naar mijn eigen gegevens zit te kijken.

Er is idd onderzoek gedaan in Namen (digitale bronnen Internet) maar daar heb ik niets gevonden. De vraag is of het de stad of de provincie Namen betreft. Vaag staat mij bij dat ik de datum heb gezien bij de naamsaanneming in Hasselt. Ik zal mijn originele gegevens nog eens doorploegen om te zien of ik ergens iets heb vastgelegd. 

Mvg

Gerard Docter

Gerard DocterPlaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu