stamboomforum

Forum logoOnderzoek in België en Luxemburg » Informatie Hector Destrée( tr. Jeanne Dagnicourt *Le Roeulx 1919) en zijn vader ? Destrée



Profiel afbeelding

Hallo

Ik ben op zoek naar meer informatie over mijn overgrootvader (Hector Destrée) en zijn vader (? Destrée).

De enige informatie dat ik heb is het volgende:

- Hector Destrée was getrouwd met Jeanne Dagnicourt (geboren 15 juni 1919 te Le Roeulx, Henegouwen, België en overleden 29 april 2004 te Jette, Brussel-Hoofdstad, België).

- Hector had 2 zonen, namelijk George Destrée (?) en Guy Destrée (geboren 30 januari 1942 te Momignies, Henegouwen, België en overleden 25 mei 2004 te Laken)

- Hector Destrée zou als 'gendarme' gewerkt hebben

Alvast bedankt :)

M.G.

--------

Titel is aangepast door moderator F.

Onderzoek in België en Luxemburg

De plek om al uw genealogische of familiehistorische vragen te stellen over uw voorouders, uw (verre) familieleden of andere personen die u zoekt die uit België of Luxemburg afkomstig zijn of die daar (tijdelijk) verbleven. Websites met bronnen, indexen, documenten en meer vind je in de Stamboom Gids. Let op: vergeet niet bij het plaatsen van een nieuwe topic een pakkende titel te vermelden die herkenbaar is. Tijdvak, namen en plaats/regio.

Mauranne Gunst - 2 jul 2021 - 17:35 (laatst bijgewerkt 2 jul 2021 — 19:31 door moderator)

wat zijn de volledige namen van Hector Destrée & Jeanne Dagnicourt? Is "Jeanne" bijv. "Jeanne Elvire Marguerite Dagnicourt"?

Een optie zou kunnen zijn dat Hector een zoon is uit het gendarme gezin Hector Gilles Joseph Destrée & Anne Josephe Eugénie L'host, die 18.06.1908 een zoon Henri Léopold Gilles Joseph Destrée lieten dopen in Grez-Doiceau [hier]. Maar van de meeste Belgische plaatsen staan nauwelijks burgerlijke standsregisters ná 1900 online

Peter B - 2 jul 2021 - 19:46


Jeanne Elvire Marguerite Dagnicourt is inderdaad mijn overgrootmoeder.

Het enige wat ik online vond over haar was dat ze hertrouwd was met Raoul Ghislain.

Maar ik vind dus geen informatie over haar eerste man, Hector Destrée.

Bedankt voor de moeite :)

Mauranne Gunst - 2 jul 2021 - 20:05







Plaats een reactie

Om reacties (en nieuwe onderwerpen) te plaatsen op het Stamboom Forum dient u eerst in te loggen! Nog geen lid? Registratie is gratis en snel!


Inloggen Registreer nu